RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hiphop oppgjør i Harlem

Sist oppdatert:
På åtte årsdagen for drapet på Notorious B.I.G. er det duket for møte mellom hiphoprivalene 50 Cent og The Game.

Onsdag kveld skal rapperene møtes på en pressekonferanse på Schomburg Center For Research In Black Culture i Harlem, New York, melder stress.no

Denne helomvendingen ble annonsert på New Yorks mest populære radiostasjon Hot 97 onsdag ettermiddag.

FØLG SAKEN HER

Radiostasjonen sliter

Dette er en etterlengtet utvikling for radiostasjonen. Mange har klaget på at de har vært med å hisse opp stemningen mellom rapperne for å få flere lyttere. Og huseieren av stasjonens lokaler har forsøkt å forby fremtidige rap-gjester og ha med mer enn én person i følget.

I tillegg har flere afrikansk-amerikanske politikere, blant annet Al Sharpton krevd at rappere involvert i voldelige episoder blir boikottet fra radio i 90 dager, og flere stasjoner har sagt seg enig i dette.

Utfordret 50 Cent

Under en konserten i California i helgen fortalte The Game publikum om skytedramaet utenfor radiokanalen Hot 97 på Manhatten. Han tok så av seg sin skuddsikre vest og sendte en spesiell hilsen til erkerivalen 50 Cent:

- Kom og ta meg, lille bitch, sa han.

Pressekonferansen er nok en mulighet for 50 Cent å promotere sitt nye album. 50 Cent dominerer igjen platemarkedet i USA. På knapt en uke har albumet «The Massacre» solgt utrolige 1,1 millioner over disk.

Stiftelse startes

Queens-rapperen skal nå starte en stiftelse for vanskeligstilte barn, og begge gutta skal nå donere store summer til Boys Choir Of Harlem og Compton Unified School District Music Program.

50 Cent sier at han og The Game ønsker å være gode eksempler for unge mennesker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere