RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hirschfeld holdt nullen

Sist oppdatert:
Canada fortsatt i førersetet.

Fredag tok Canada en historisk 7-0-seier borte mot St. Lucia i kvalifiseringen til VM i 2014 i CONCACAFs gruppe D. Dette var Canadas største landslagsseier noen gang, men da satt Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld på benken til fordel for AIK-keeper Kenny Stamatopolous. Landslagstrener Stephen Hart ønsket å se Stamatopolous i kamp og ga Hirschfeld fri denne kampen, hvor Canada var storfavoritter.

Natt til onsdag norsk tid var Puerto Rico motstander i Toronto. Canada styrte det meste av oppgjøret i følge canadasoccer.com, men klarte bare 0-0. Allikevel betyr resultatet at Puerto Rico er ute av kvalifiseringen og Canada trenger bare ett poeng på en dobbeltkamp mot St. Kitts & Nevis 11. og 15. november for å avansere.

Hirschfeld hadde lite å gjøre i sin 37. landskamp, men stod fram da laget trengte det som mest i kampens ti siste minutter, melder canadasoccer.com.

Hirschfeld returnerer nå til Norge og ankommer Oslo torsdag, akkurat tidsnok til fredagens hjemmekamp mot Viking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere