*Nettavisen* Nyheter.

Hirschfeld vurderes i dag

Vålerengas nye keeper kan bli kampklar. Se Vålerenga - Skeid i Vallhall i dag klokka 16.30.

18.01.10 13:17

Se kampen på VIF TV/TV2 SUMO her.

Vålerenga starter årets kampsesong med to kamper på to dager. Mandag kl. 16.30 er 2. divisjonsklubben Skeid motstander inne i Vallhall. Det er gratis inngang for alle til denne kampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Vålerengas nysignering Lars Hirschfeld er foreløpig ikke tatt ut i noen av troppene, men kan få sin debut i en av kampene.

- Lars har kun en avkortet treningsøkt på fredag med oss, og vi tok ut troppene før han ankom klubben. Vi skal ta en prat med han mandag og gjøre en vurdering da om han blir med på en av kampene, sier Andreas Loberto til vif-fotball.no.

VIF-stallen er delt opp i to kamptropper til disse kampene, med påfyll av enkelte juniorspillere.

- Det er viktig for oss å komme i gang 11 mot 11 for alle spillerne og få en kamp i beina. Samtidig ønsker vi å jobbe med relasjonene spillerne i mellom, sier spillerutvikler Andrea Loberto til vif-fotball.no.

- Vi har jobbet med forskjellige tema de første ukene i år og det er viktig å se om gutta tar tingene vi har jobbet med i kamp. Vi ønsker også å få litt referanser på hva vi må jobbe med fremover.

Storbæk i troppen
Jarl André Storbæk er med i toppen mot Skeid, selv om hans kontrakt med Vålerenga har gått ut.

- Jarl har signalisert at han vil utenlands, men har fått lov å trene med oss de to siste ukene. Vi mangler noen forsvarsspillere, så han gjør oss en tjeneste med å stille opp mot Skeid. Samtidig får han en kamp i beina også. Det hjelper begge parter, forklarer Loberto.

Merk at det ikke er parkeringsplasser utenfor Vallhall denne dagen og at vi anbefaler alle å benytte seg av kollektivtransport til Valle.

Tirsdag kl. 18.00 er det et besøk til Adeccoligaklubben Follo i Ski som står på programmet.

Begge kampene vises direkte på VIF TV. Se kampen på VIF TV/TV2 SUMO her

VIF TV og TV2 samarbeider om å sende kampene og deler av inntektene går til Vålerenga.

Troppen mot Skeid: Frode Larsen, Gudmund Taksdal Kongshavn, Freddy dos Santos, Lars Iver Strand, Jarl André Storbæk, Bengt Sæternes, Juan Fuenmayor, Mostafa Abdellaoue, Stefan Strandberg, Bojan Zajic, Christer Jensen, Chuma Anene, Håvard Nielsen, Soliman Aoudia, Christoffer Bergersen

Troppen mot Follo: Frode Larsen, Gudmund Taksdal Kongshavn, André Muri, Morten Berre, Mohammed Fellah, Birger Madsen, Kristofer Hæstad, Stefan Strandberg, Mohammed Abdellaoue, Harmeet Singh, Kristian Brix, Amin Nouri, Chuma Anene, Håvard Nielsen, Soliman Aoudia

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport (Morten Olsen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.