RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk storseier på Åråsen

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Søndag satt Vålerenga klubbrekord da de slo Lillestrøm 3-0 på Åråsen. Aldri tidligere har Vålerenga vunnet en så stor seier borte mot Lillestrøm i obligatorisk kamp. I tillegg er Mohammed Abdellaoue den eneste VIF-spilleren som ha scoret to spillemål på Åråsen gjennom tidene. Se høydepunkter fra kampen på VIF TV

- Gårsdagens kamp går rett inn i historiebøkene. Den tidligere rekorden lød på 3-1, som ble resultatet i 1975,1978 og i 1995, sier Vålerengas statistikkguru Jarle Teigøy til vif.no.

- Og ikke nok med det. Moa er den eneste spilleren som har klart å score to spillemål på Åråsen for Enga gjennom tidene. Riktignok scora Harry Karlsen 2 mål i 3-1-matchen i 1975, men da ble ett av målene satt inn på straffe. Begge rekordene gjelder i obligatoriske kamper gjennom tidene.

Flere Vålerenga-rekorder og fyldig statistikk finner du på Jarle Teigøys nettsider . Sammen med Bjørn Arild Gjerdalen står Teigøy også bak det ferske Vålerenga-leksikonet som du får kjøpt i Sjappa nå. Les mer om leksikonet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere