RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hitparade!

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen Paul Weave)
Sist oppdatert:
Fy faen så fett!

Billy Idol

Lørdag 30.06.2012

Kollenfetivalen

(SIDE2): Billy Idol er en undervurdert legende

3 minutter over tide kommer Billy Idol regelrett løpende ut på scenen. Like vill og blond som vi husker han. Passe solskada, men med en sex-appeal som tar pusten fra en. Å være på Billy Idol konsert er som å ta en tidsmaksin tilbake til 80-tallet. Ikke det at jeg husker 80-tallet spesielt godt, men fordi at 70 prosent av publikumet så ut sånn som 80-tallet så ut. Flesteparten kom nok for å se KISS. Men liker man KISS, kan man helt fint like Billy Idol også. Tydeligvis.

Se flere bilder fra konserten i bildekarusellen nederst i saken!

Billy roper, spretter, rocker og danser helt vannvittig bra med tanke på at fyren er blitt 58 år. Det var som om noen skrudde på ei gammal plate og så var showet i gang! Bandet hans spilte som om det var no tomorrow og det hørtes rett og slett så skranglete og rått ut som det engang var.

«Dancing with myself», «White Wedding«, «Flesh for fantasy» låtene kom på perler på en snor. For man skal ikke kimse av låtmaterialet til denne britiske gamle punkern med ihjelbleika hår og nagleskinnjakke. All ære til Billy Idol som har tatt på seg rockehatten (bleikemiddelet) og kommet til Kollen. Dettte var ikke tidenes comeback, men et vanvittig fett show for alle som er glad i god gammaldags rock!

SE FLERE BILDER FRA KONSERTEN HER:

5186

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere