RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HIV-positiv mann planla sextreff med flere barn

Sist oppdatert:
Så ble han lurt i en felle av politiet.

En britisk HIV-positiv mann logget seg tidligere i år på nettet for å arrangere sextreff med barn. Han kom i kontakt med en annen voksen mann som kunne hjelpe. Lokkemiddel: Hans tre barn på fem, seks og ti år.

Men lite visste den pedofile mannen hva som ventet i andre enden i chatten. Der satt det nemlig en politispaner og skrev.

«Yngre jo bedre»
I en melding til politispaneren, skal mannen ha skrevet: «Hvilken som helst alder, yngre jo bedre».

Mannen, som jobbet som regnskapsfører i et advokatfirma, avtalte sted og tidspunkt for å møte barna. Han satte seg så i bilen og kjørte den to timers lange reisen fra sitt hjem i Southampton til Waterloo stasjon i London.

Mannen møtte politispaneren på stasjonen i London 27. juli der han bekreftet at han ville treffe barna. Det gjorde han imidlertid ikke.

Innrømmer
2. august ble mannen arrestert, og i avhør innrømmer han at han hadde planlagt å reise hjem til politispaneren for å seksuelt misbruke barna hans.

I chatten med politispaneren, skrøt han også at han allerede hadde voldtatt en 13 år gammel gutt.

Denne uken ble mannen dømt til fire års fengsel etter å ha innrømmet de faktiske forholdene, i tillegg ble mannen dømt for besittelse av barnepornografi.

- Planlegging av overgrep mot barn over internett, er en kvalm og alvorlig forbrytelse, sier sjefetterforsker Reg Hooke, ifølge Daily Mail.

- Men heldigvis ble det bare med planleggingen denne gang, sier Hooke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere