*Nettavisen* Nyheter.

HIV-positiv mann planla sextreff med flere barn

Så ble han lurt i en felle av politiet.

27.11.11 15:31

En britisk HIV-positiv mann logget seg tidligere i år på nettet for å arrangere sextreff med barn. Han kom i kontakt med en annen voksen mann som kunne hjelpe. Lokkemiddel: Hans tre barn på fem, seks og ti år.

Men lite visste den pedofile mannen hva som ventet i andre enden i chatten. Der satt det nemlig en politispaner og skrev.

«Yngre jo bedre»
I en melding til politispaneren, skal mannen ha skrevet: «Hvilken som helst alder, yngre jo bedre».

Mannen, som jobbet som regnskapsfører i et advokatfirma, avtalte sted og tidspunkt for å møte barna. Han satte seg så i bilen og kjørte den to timers lange reisen fra sitt hjem i Southampton til Waterloo stasjon i London.

Mannen møtte politispaneren på stasjonen i London 27. juli der han bekreftet at han ville treffe barna. Det gjorde han imidlertid ikke.

Innrømmer
2. august ble mannen arrestert, og i avhør innrømmer han at han hadde planlagt å reise hjem til politispaneren for å seksuelt misbruke barna hans.

I chatten med politispaneren, skrøt han også at han allerede hadde voldtatt en 13 år gammel gutt.

Denne uken ble mannen dømt til fire års fengsel etter å ha innrømmet de faktiske forholdene, i tillegg ble mannen dømt for besittelse av barnepornografi.

- Planlegging av overgrep mot barn over internett, er en kvalm og alvorlig forbrytelse, sier sjefetterforsker Reg Hooke, ifølge Daily Mail.

- Men heldigvis ble det bare med planleggingen denne gang, sier Hooke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.