RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjelp - hva skal jeg ha på meg?

Sist oppdatert:
Tre dager igjen til nyttårsaften - og du vet ennå ikke hva du skal ha på deg. Fortvil ikke - Pia er din beste veileder til nyttårsfesten.

(SIDE2): Pia Haraldsen (24) kan alt om å kle seg riktig til fest.

  • Se kjendisenes beste kjolevalg lenger ned

Hun er ofte å se på røde løpere, og er en selvfølge når det inviteres til kjendisfester. Pia er ekspert når det kommer til kjoler. Her gir hun deg de beste rådene om valg av antrekk, sko, hår, sminke og asseccories.

Hvilken kjole og farge bør jeg velge?
- Sort er jo alltid safe, og en av årets farger. Men dette er en farge som mange velger, så personlig ville jeg valgt en annen farge. Lilla og grått er veldig in nå. Vil du vekke oppmerksomhet, og spesielt hos gutta, skal du velge rødt. Det er sexy og feminint. Du blir garantert festens midtpunkt.

«Gå i en bruktbutikk, eller lei en kjole for kvelden»

Pia mener at du ikke trenger å ha designerkjole eller siste skrik for å være glamorøs.

- Gå i en bruktbutikk, eller lei en kjole for kvelden. Den rød kjolen jeg hadde på Dag Frølands 60-årsdag er faktisk 10 år gammel, men er fortsatt like aktuell.

Jeg er veldig brun. Hvilken farge skal jeg velge?
- Lilla og grått gjør seg godt til brun hud.

Jeg er skikkelig blek. Hvilke farger passer best til min hud?
- Et godt råd for blek hud er selvbruningskrem. Selv pleier jeg å spraye meg med St. Tropez selvbruningsspray før jeg skal på fest. Til blek hud passer det best med rødt og sort.

Hva kan jeg selv gjøre med håret, uten å gå til frisøren?
- Det er fint å gjøre litt ekstra med håret på nyttårsaften. Pleier du å ha det slett til vanlig, kan du fint ha litt krøller på fest. Du trenger ikke gå til frisøren for å få stort Hollywood-hår. Bruk varmruller eller fønbørste.

«Ønsker du en ekstra wow-effekt, er et godt råd øyevippe-extensions »

Bør jeg velge naturlig sminke eller litt mer party-makeup?
- På denne dagen er det lov med party-sminke. Røde lepper er hot nå og gjør seg til en sort, enkel kjole. Har du rød kjole, bør du ha mer naturlige lepper. Neglelakk gjør seg, og i år skal man ha mørke negler. Et godt råd er å lakke neglene kvelden før. Da unngår du stress og riper i lakken. Ønsker du en ekstra wow-effekt, er et godt råd øyevippextensions. Da får du vipper som Bambi. Det er veldig populært blant Hollywood-stjernene. Beauty express er det eneste stedet som gjør dette i Norge.

Hva er de mest trendy accessoriesene?
- Har du et kjede eller en nål, kan dette pynte opp en lekker kjole. Ellers er paljettbelter og armbånd hot nå. Det er inn med bredt belte i livet. Hvorfor ikke lage ditt eget brede paljettbelte? Bruk det over en sort kjole, og vips så har du din egen kreasjon! Det er også kjempefint med en bolereo. Bruk gjerne en som skiller seg ut fra fargen på kjolen. Til sort kjole kan du for eksempel bruke en lyserosa pels eller en leopardfarget bolero.

«Et stort smykke vil ta oppmerksomheten vekk fra kjolen»

Store øredobber, stort halskjede eller begge deler?
- Det er noe som heter «Less is more». Alt på en gang blir for mye. Det er stilig med enten noen store øredobber eller et stort halskjede. Har du en oppsiktsvekkende kjole, er det finest med store øredobber. Et stort smykke vil ta oppmerksomheten vekk fra kjolen.

Støveletter eller andre pensko?
- Det er viktig å ha de riktige skoene. Det hjelper ikke å ha en fin kjole, hvis du går med slitte stygge sko. Pensko er som regel finest til lang kjole.

«Leppestift og lipgloss er et must»

Hva må jeg huske å ta med i vesken?
- Leppestift og lipgloss er et must. Vi har også en tendens til å bli blanke i huden utover kvelden, og det kan derfor være lurt å ha et matt pudder med seg. Det er også lurt å ta med mobilen, så du kan sende godt nyttår-ønsker til venner og kjente!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere