Gå til sidens hovedinnhold

Hjelpepleier med knallhardt koronaoppgjør

Jeg blir flau når jeg ser at folk gir faen, og jeg mister motet når jeg leser om hva slags holdning folk har, skriver den unge hjelpepleieren.

Av Celine Iversen, hjelpepleier

Dette er en kommentar som først ble publisert på henne egen Facebook-side. Det er skribentens holdning som kommer til uttrykk.

Jeg har jobbet med koronasyke pasienter på sykehjem siden mars.

Dødsalvorlig

Stelt syke mennesker og sett fire personer dø i løpet av bare kort tid.

Jeg har zippet døde kropper inn i bodybags, og deretter gått for å stelle andre syke som sitter inne isolert på rommene sine og gråter fordi de ikke får sett familiene sine.

Jeg blir så oppgitt, lei meg, frustrert og forbanna når jeg får tilsendt snaps av «venner» som er med på grottefest, bygningsfest og andre fester - som de føler de bare MÅ være med på fordi, quote:

«Vi er så lei korona».

Nettavisen Nyhetsstudio: De siste korona-nyhetene leser du her

- Nå er jeg så jævlig lei og flau

Nå er jeg så jævlig lei. Jeg er så lei av egoistiske mennesker som kun tenker på seg selv. Folk som føler de har mer rett enn meg og andre til å ha store fester og leve livet som om ingenting er endret.

Tantebarnet mitt og vennene hennes har ikke fått feiret russetiden som vanlig i år, og har respektert dette på tross av at det selvfølgelig er jævlig kjipt.

Jeg har ikke fått delta i min tantes begravelse på grunn av korona.

Jeg blir flau når jeg ser at folk gir faen, og jeg mister motet når jeg leser om hva slags holdning folk har. Jeg gir opp snart.

Hvorfor skal vi andre stå på så jævlig og prøve så godt vi kan å holde smitte ute fra sykehjem, sykehus og lignende når andre bare gir totalt faen.

Les også: Raymond Johansen med skjenkebønn: - Vær så snill og lytt til oss nå

Det er ikke kult eller lættis

Jeg blir flau av å vite hvem noen av dere er, og jeg vil at dere skal vite at det er ikke kult eller lættis å filme seg selv på sykehuset med oksygenmaske.

Det er andre som trenger behandling og utstyret mer.

Vær så snill. Få opp øya og slutt å være drittunger.

Kommentarer til denne saken