RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjelper Britney direkte på TV

Sist oppdatert:
Dr. Phil vil hjelpe Britney Spears - og har derfor ofret en TV-sending med Britney som tema.

(SIDE2): Britney Spears har raskt gått fra å være en popsensasjon til å bli en mor i krise - med alle sine skandaler slått stort opp i aviser og på TV. Nå vil Dr. Phil hjelpe Britney tilbake til mammarollen.

LES MER OM BRITNEY HER:
Britney til topps
Anklages for barnemishandling
Britney får besøksrett
Britney tilbake i retten

En rekke skandaler
Hun er blitt fotografert uten truse, barbert hode, slått i en bil med en paraply, brukt en måned på rehab og kjørt med barna i førersetet uten gyldig førerkort. Nå har hun også midlertidig mistet foreldreretten for sine to sønner, Sean Preston (2) og Jayden James (1).

Diskusjon i studio
Dr. Phil vil nå hjelpe Britney tilbake til det gode liv. Han tar deg med til historiene bak bildene hele verden har sett. Britneys bodyguard, Tony Barretto og advokaten Gloria Allred deltar i programmet. Barretto forteller hvorfor han ble så bekymret for Britneys barn. Sjefredaktør i US Weekly, Janice Min og Entertainment Tonight’s, Mark Steines blir med i diskusjonen som går på amerikansk TV torsdag.

Dr. Phil diskuterer hvordan Britney har det mentalt, og om hun kan være en selvmordskandidat. Han forklarer også Britney de tre stegene hun må gå for å få barna tilbake.

Les mer om TV her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere