*Nettavisen* Nyheter.

Hjemløs returnerte ring - gjenforent med familien

Foto: (NBC News/ Youtube)

..og se hvor mye penger han har fått fra folk over hele verden

27.03.13 22:56

I februar skrev Nettavisen om hjemløse Billy Ray Harris som ved et uhell hadde fått en verdifull diamantring i koppen sin. I stedet for å selge den for 25.000 kroner, tok han vare på ringen i tilfelle eieren kom tilbake for å se om hun fortsatt hadde den. Noen dager etterpå kom Sarah Darling tilbake og fikk ringen, som hadde stor affeksjonsverdi for henne.

Sarah og ektemannen ble så takknemlige at de satte opp et fond på internett til den ærlige mannen.

- Vi satte opp fondet fordi det var mange som hadde hørt historien ga uttrykk for å hjelpe han. Jeg hadde håpet på å få inn 4.000 dollar, siden det var det han hadde blitt tilbudt for ringen, men vi hadde ingen anelse, sier Sarah om fondet, som til nå har samlet inn nesten 190.000 dollar, eller over 1,1 million kroner fra 8000 forskjellige givere.

Søsteren til Billy hadde lest historien på internett, og avtalt med ham over telefon at de endelig skulle gjenforenes i sommer etter mange år uten kontakt.

- Vi mistet fullstendig kontakten på 90-tallet. Jeg var nede i en bølgedal og på randen til å gi opp. Jeg har vært fryktelig bekymret for familien min siden sist jeg så dem, sier Billy.

På søndag var Billy og det takknemlige ekteparet på NBCs Today-show for å snakke om det som skjedde. Det Billy ikke visste, var at søsteren og resten av familien som han ikke hadde sett på årevis, stod klare bak scenen for å overraske ham på direkten.

Se gjenforeningen nederst i saken.

- Jeg hadde aldri trodd dette. Det var et sjokk. Nå har jeg alt, smilte en lykkelig Billy Ray etter at han hadde blitt gjenforent med familien sin.

Siden episoden har hjemløse Billy i tillegg fått seg et sted å bo og en deltidsjobb. Han og Sarahs ektemann Bill har blitt nære venner og har planer om å holde kontakten fremover. Livet ser adskillig lysere ut enn det gjorde for kun få måneder siden for Billy Ray Harris.

Her er hjemmesiden til aksjonen for Billy Ray Harris.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag