RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjerteproblemer skaper rykteflom

KRITISERES: - Pakistanske aviser er fulle av presidenten Asif Ali Zardari som får sterk kritikk for å reise til Storbritannia under flomkatastrofen, sier Pakistan-ekspert Arne Sæverås.
KRITISERES: - Pakistanske aviser er fulle av presidenten Asif Ali Zardari som får sterk kritikk for å reise til Storbritannia under flomkatastrofen, sier Pakistan-ekspert Arne Sæverås. Foto: Kirsty Wigglesworth (Ap)
Sist oppdatert:
Pakistans president sendt på sykehus. Nå spekuleres det på at han skal gå av.

En talsmann hevder at den pakistanske presidenten Asif Ali Zardari behandles for hjerteproblemer på et sykehus i Dubai.

- President Asif Ali Zardari er som planlagt, til kontroll for å gjennomgå medisinske tester på et sykehus i Dubai, sier talsmann Farhatullah Babar til Reuters.

Spekulasjoner i media
Men presidentens reise til Dubai har ført til spekulasjoner i pakistansk media om at han snart vil trekke seg, melder BBC.

- Meldingene i noen medier som spekulerer rundt presidentens aktiviteter og avtaler, er spekulative, fantasifulle og usanne, sier Babar.

Under enormt press
Den pakistanske regjeringen har vært under enormt press de siste ukene som følge av en skandale. Bakgrunnen for skandalen var et hemmelig notat, som har lekket ut, hvor det kommer fram at pakistanske, offisielle tjenestemenn angivelig skal ha bedt om hjelp fra USA mot et potensielt militærkupp.

Skandalen førte til at Pakistans spesialutsending til USA måtte gå av.

Kontroversiell politiker
Zardari, som er en kontroversiell politisk figur, kom til makten i Pakistan da Det pakistanske folkepartiet vant valget i 2008.

Partiet var tidligere ledet av hans kone Benazir Bhutto, som ble drept i et attentat i romjulen 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere