RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STIGER:Avsløringer om luselønn og dårlige arbeidskontrakter har enda ikke skremt kundene fra å fly med lavprisselskapet Ryanair.
STIGER:Avsløringer om luselønn og dårlige arbeidskontrakter har enda ikke skremt kundene fra å fly med lavprisselskapet Ryanair. Foto: Chris Radburn (Pa Photos)

Hjertesyke oppfordrer til Ryanair-boikott

Sist oppdatert:
Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) frykter at dårlige arbeidsforhold og slitne kabinansatte kan gjøre en flytur med Ryanair farlig for sine medlemmer.

Oslo (NTB): I en e-post til alle sine 45.000 medlemmer og over 650 ansatte oppfordrer de derfor til en boikott av selskapet, skriver Dagsavisen.

Organisasjonen er redd arbeidsforholdene kan utgjøre en helserisiko for hjerte- og lungesyke flypassasjerer som kan få behov for rask hjelp i lufta.

– Arbeidsmiljø og helse henger sammen. Når en Ryanairansatt sender brev til norske tilsynsmyndigheter om ansatte som mangler mat, og det er avtaler som tilsier ingen sykepenger fra arbeidsgiver, er det eksempler på hva som ikke fremmer god helse, sier generalsekretær Frode Jahren i LHL ril avisen.

Dagsvisen har ikke oppnådd kontakt med Ryanairs pressekontakt for kommentar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere