RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hobbyfotograf i fengsel for sexbilder og vold

Ålesund (NTB): En 44 år gammel hobbyfotograf er i Sunnmøre tingrett dømt til et og et halvt års fengsel for å ha tatt flere tusen seksualiserte bilder av unge jenter

Mannen er også funnet skyldig og dømt for å ha utøvd vold og truet egne familiemedlemmer. Han må betale sin tidligere samboeren og en 17 år gammel sønn erstatning på 60.000 kroner hver.

Dommen, som ble avsagt onsdag, viser at ålesunderen ikke har fått særlig medhold av retten. Mannen sto tiltalt for vold og trusler mot sin egen samboer og sønn, samt at han som hobbyfotograf utnyttet 36 unge jenter til å ta tusenvis seksualiserte bilder av dem.

I politiets beslagsmateriale er det registrert 100 jenter som har blitt fotografert, hvorav 94 var under 18 år. Tiltalen omhandlet 36 av jentene som var i alderen 14 år til 17 år da handlingene fant sted.

- Som fellestrekk for de 36 fornærmede etter tiltalen, foreligger det store mengder bilder der jentene fremstår seksualisert med fokus på skritt, rumpe og bryst og hvor de har vært ikledd klær som har fremhevet det seksuelle ved de nevnte kroppsdelene, står det i dommen.

I dommen slås det fast at 44-åringen har søkt kontakt med de unge jentene og tatt de mange bildene for å oppnå egen seksuell tilfredsstillelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere