RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodestups forelsket

Sist oppdatert:
Frøken Norge Hege Tørresdal har lagt inn Morten Gamst Pedersen som bakgrunnsbilde på mobilen, og nå viser de sin kjærlighet i full offentlighet.

(SIDE2): Kilder som står paret nært, forteller til side2 at Tørresdal (21) nå presenterer Gamsten som sin kjæreste, og at de to er hodestups forelsket.

Kjærlighetstur
Da paret kom med flyet fra Stockholm til Oslo sent søndag kveld, ble de rundt 100 passasjerene på flight SK 893 overrasket over å se Gamsten og Miss Hege ankomme hånd i hånd.

Etter det side2 erfarer, var de to på vei til Oslo etter en romantisk kjærlighetstur. Lørdag spilte Gamsten kamp for Blackburn - så dro han rett for å møte sin misse-kjæreste.

Hege Tørresdal (21) skal også ha vært hos Gamsten i Manchester hele forrige uke.

I dag er fotballproffen (23) på landslagssamling.

Brydde seg ikke
- De var åpenlyst veldig forelsket, og kysset og holdt hender i full offentlighet på flyplassen. De brydde seg ikke om at det var fullt av folk rundt dem, sier flere medpassasjerer til side2.

De to møttes på en kjendisfest hos Wikström Reiser i juni, og har hatt en het flørt siden da.

- Hege viste til og med frem til en venninne at hun hadde Gamsten som bakgrunnsbilde på mobiltelefonen ... De la ikke skjul på at de var et par, forteller en av flypassasjerene på flight SK 893.

På bakerste rad
Paret slo seg ned på bakerste rad i flyet, og fortsatte den hete flørten på den korte flyturen til Oslo.

- De slapp ikke hendene til hverandre under hele flyturen, men så hverandre dypt inn i øyene og småkysset hele tiden, forteller medpassasjerer.

PS! En smilende og hemmelighetsfull Tørresdal sier til side2 at hun «egentlig ikke vil kommentere saken». Morten Gamst Pedersen har ikke svart på henvendelser tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere