RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoff-fotograf starter i Scanpix

Sist oppdatert:
En mote- og reklamefotograf, som tok de offisielle bildene av Mette-Marit og Haakon da kronprinsparet giftet seg, starter nå i Scanpix Creative.

Fotograf Evy Andersens bilder blir tilgjengelige via Scanpix Creative. Andersen er et kjent navn i mediebransjen for sine mote- og reklamebilder, men huskes vel kanskje best for de offisielle bildene da Kronprinsparet giftet seg.

Hun ble foretrukket fremfor mer kjente navn som Dag Thorenfeldt og Morten Krogvold. I etterkant gikk flere kollegaer ut og kritiserte de offisielle bryllupsfotografiene.

Evy Andersen kommer nå til en fotografstall som allerede består av Bård Ek, Siren Lauvdal og Colin Eick.

Hun kommer opprinnelig fra Tromsø, har jobbet som profesjonell fotograf siden 1990 og har hatt en rekke utstillinger, og i tillegg til reklamekampanjer. Hun kan vise til mange bok- og CD-omslag, blant dem omslaget til Bertine Zetlitz' siste utgivelse.

Scanpix Creative ble etablert i vår og satser offensivt for stadig å bedre selskapets produkt med norske illustrasjonsbilder spesielt rettet mot reklamebransjen.

- For å oppfylle våre strenge krav til kvalitet er vi avhengig av til enhver tid å knytte til oss de dyktigste fotografer på det norske marked. Vi er derfor glade for å ha Evy på laget, som ved flere anledninger har bevist sin dyktighet, sier administrerende direktør Stein Hallingstad i Scanpix Norge i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere