Gå til sidens hovedinnhold

- Hogget av hodene til to valper

Skulle passe på hundene for naboen i et par dager.

En anleggsarbeider i den amerikanske delstaten Georgia ble søndag siktet for å ha halshogget to hundevalper som han skulle passe for naboen. Anleggsarbeideren og hans kjæreste hadde sagt ja til å passe naboens pitbullvalper i et par dager.

Men da naboen kom hjem etter å ha vært bortreist i noen dager, fikk han vite at valpene var blitt drept og dumpet i et skogholt bak huset.

Naboen og noen venner tok seg ut til skogholdet, og fant de drepte hundevalpene med avhogde hoder.

- Vi løp tilbake til huset og gråt. Dette er noe ingen av oss ønsker å se igjen. Det er vanskelig å forstå hvordan noen klarer å gjøre noe sånt mot et stakkars, uskyldig dyr, sier naboen til den lokale TV-kanalen WSBTV.

Den siktede nektet først for å ha gjort noe med hundene, men tilsto til slutt overfor en felles bekjent av ham og naboen.

- Han fortalte John at han gjorde det for moro skyld. Men man gjør ikke noe sånt for moro skyld. Man sitter ikke der og sier: «Jeg har hogget av hodene til hundene dine», sier naboen.

Mannen sitter varetektsfengslet med en kausjon på 250.000 dollar, noe som viser at påtalemyndigheten tar saken svært alvorlig. Han er siktet for to punkter av dyremishandling, og risikerer dermed 13 år i fengsel om han blir dømt skyldig.

Se nyhetsinnslaget fra WSBTV.

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken