RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hold kontakten

Mange gode teknologiske muligheter for å føle deg litt nærere hjemme.
Mange gode teknologiske muligheter for å føle deg litt nærere hjemme. Foto: Getty
Sist oppdatert:
Med dagens teknologiske muligheter er du aldri langt hjemmefra.

Følg oss på FACEBOOK

1. Følger med hjemmet

Vue Personal Video Network, som består av to små, trådløse kameraer på batteri, kan du plassere hvor som helst i hjemmet. Kameraet sender videosignaler til et nettsted, eller en mobil enhet som håndterer flash.
www.avaak.com
Fra 1800 kr

2. Trådløst på fingeren

En trådløs mikrofon i øret er harry, bortsett kanskje fra The O.R.B fra Hybra Advance Technology, som ser ut som et smykke i øret. Dette er en trådløs Bluetooth-enhet som du også kan vri om til en ring når du ikke bruker den, og som vibrerer på fingeren om du mottar en melding eller en telefon.
www.hybratech.com
Fra 800 kr

REISEAPPENE DU MÅ HA

3. Lommetastatur

For de fleste med noenlunde voksne never er tastaturet på smarttelefonen ganske håpløst om du skal skrive lengre avhandlinger. Pro Keyboard kobler seg via Bluetooth til telefonen din, og tar omtrent ingen plass i lomma. Det veier i tillegg bare 500 gram.
www.freedominput.com
Fra 530 kr

4. Solcelle for iPhone

Det hjelper lite med en bærbar telefon om den går tom for strøm midt i ørkenen. Surge er en solcellelader som du enkelt monterer på baksiden av din iPhone. Etter to timer i sola har du faktisk nok strøm til en 30 minutter lang samtale.
www.novothink.com
Fra 500 kr

MED VERDEN I LOMMA

5. Hjemme-tv bortefra

Om du befinner deg på andre siden av kloden, og hjemlengselen begynner å trenge seg på, behøver du i hvert fall ikke gå glipp av favorittprogrammene dine på tv. Med Slingbox kan du nemlig streame signaler fra tv-en hjemme til din bærbare pc, eller en smarttelefon som Blackberry, Droid, iPhone eller iPad.
www.slingbox.com
Fra 1100 kr

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere