RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ALLTID BEREDR: Mette-Marit åpnet i dag NM i speiding som foregår i Asker. Hun fikk blant annet et speiderskjerf i gave. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde!
ALLTID BEREDR: Mette-Marit åpnet i dag NM i speiding som foregår i Asker. Hun fikk blant annet et speiderskjerf i gave. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde! (Scanpix)

Holder poengsummen hemmelig

Sist oppdatert:
Kronprinsessens lederstudium krever 180 poeng, men Slottet nekter å avsløre hva hun selv har.

(SIDE2): Ifølge VG står over 13 personer på venteliste til studiet, som opprinnelig krever 180 studiepoeng i inntakskrav.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Relevant praksis
90 av disse kan godskrives fra relevant praksis. Ifølge Slottets egne hjemmesider har kronprinsessen fullført ett års studier i London, som normalt gir 60 studiepoeng. I tillegg har hun 15 studiepoeng fra Ex.phil.

Kommunikasjonssjef Marianne Hagen sier til avisen at Mette-Marit har avlagt eksamener og bestått på studier i både Oslo og London.

Ikke særbehandlet
Hverken Slottet eller BI vil avsløre hvilke øvrige kvalifikasjoner kronprinsessen har. BI benekter også at kronprinsessen har blitt særbehandlet i søknadsprossenen.

Hun begynner på studiet Ledelse, makt og mening i høst.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere