RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdningsskapende seminar for samarbeidsklubbene

VALLHALL (vif-fotball.no): Med foredrag fra Sven Mollekleiv og representanter for Vålerenga mot Rasisme og Jobbsjansen satt Vålerenga fokus på holdningskapende arbeid da klubbens 21 samarbeidsklubber møttes til seminar i forkant av mandagens kamp mot Strømsgodset.

- Jeg vil takke for den kjempejobben som våre ansatte gjør med Vålerenga mot Rasisme og Jobbsjansen. På vegne av klubben vil jeg særlig takke Sven Mollekleiv for at han stiller opp i en travel hverdag. Vi har fått mange positive reaksjoner på mandagens seminar, sier styreleder i Vålerenga Fotball, Odd Skarheim, til vif-fotball.no.

Sven Mollekleiv er leder av ressursgruppa for Vålerenga mot Rasisme og er også leder av Frivillighet Norge som er paraplyorganisasjonen til alle de frivillige organisasjonene i Norge. Med bred bakgrunn fra internasjonalt arbeid innledet Mollekleiv seminaret med å trekke paralleller fra fotballbanene og klubbene til den rollen hver og en spiller i det internasjonale samfunnet. Bekjempelse mot vold og rasisme i alle former står øverst på dagsorden både i toppfotballen og breddefotballen i Norge i dag og det arbeides godt i samarbeid med politi og politikere.

Knut Akselsen fra Vålerenga mot Rasisme tok opp tråden fra Mollekleiv i sitt innlegg og presenterte Vålerengas holdningsskapende arbeid intern og eksternt, før Lars Eirik Eggen fortalte om Vålerengas suksess-prosjekt Jobbsjansen.

Les mer:
Vålerenga mot Rasisme
Jobbsjansen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere