RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt fanget og mishandlet i tre timer

- Det var fryktelig, forteller Miriam Alexandra Jørgensen. Søndag morgen ble sønnen brakt til sykehus med store skader etter den groteske voldsepisoden.
- Det var fryktelig, forteller Miriam Alexandra Jørgensen. Søndag morgen ble sønnen brakt til sykehus med store skader etter den groteske voldsepisoden. Foto: Privat
Sist oppdatert:
- Synet som møtte meg på sykehuset var fyktelig, forteller Miriam Jørgensen. Sønnen (22) hardt skadd etter systematisk mishandling i flere timer natt til søndag.

(KIRKENES) Nordlys: Politiet i Kirkenes pågrep søndag to personer i 20-årene som er mistenkt for å ha stått bak voldsepisoden. I følge operasjonslederen er skadene omfattende.

- Det var fryktelig. Dette er alle foreldres mareritt, å se sin egen sønn så sterkt skadet, sier Miriam Alexandra Jørgensen til Nordlys.

Søndag morgen ble 22-åringen fraktet til sykehus med store skader, og flere beinbrudd. - Begge armene var brukket, i tillegg hadde han et brudd i en fot. Utenom dette var han mishandlet på det groveste, blant annet slått med jernstang over hele kroppen, forteller Jørgensen.

Varslet fra ambulansen

- Det var en god venn av sønnen min som ringte. Fra ambulansen. Synet som møtte meg på sykehuset var fyktelig, forteller Jørgensen.

- Han ligger på intensivavdelingen, og i tillegg til de ytre skadene har han feber på grunn av at det har oppstått infeksjon i sårene. Jeg håper bare dette går bra, sier moren til den mishandlede 22-åringen.

Omstendighetene rundt det som har skjedd er foreløpig uklare, men den brutale mishandlingen skal ha skjedd i tilknytning til en fest i et privathus i Kirkenes, skriver Nordlys.

I varetekt

Operasjonsleder i Østfinnmark politidistrikt Eigil Henninen opplyser til Nordlys søndag kveld at de har iverksatt teknisk og taktisk etterforskning.

- Vi ser på dette som en grov legembeskadigelse, sier Henninen.

Politiet fikk melding om saken søndag morgen.

Personene som er pågrepet er en mann på 22 år og en kvinne på 25 år, hjemmehørende i Finnmark. De er siktet for alvorlig legemsbeskadigelse av gutten. De sitter nå i varetekt hos politiet.

- Vi har iverksatt etterforskning, og vil fortsette i morgen. Jeg kan ikke gi ytterligere detaljer i saken, sier Henninen til Nordlys

- Har det fremkommet noe motiv for mishandlingen?

- Det kan jeg ikke kommentere.

Kommunikasjonssjef Ivar Greiner i Helse-Finnmark bekrefter at 22-åringen er under behandling på Kirkenes sykehus.

- Pasienten er lettere til moderat skadet.

Les flere saker hos Nordlys


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere