RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt på å dø

«Bachelorette»-stjernen Trista holdt på å dø da hun skulle føde sønnen Max.

(SIDE2): Etter å ha deltatt på den amerikanske versjonen av «Ungkarskvinnen» giftet Trista Rehn seg med Ryan Sutter i 2003. Paret er et av de få som har holdt sammen etter å ha funnet hverandre på skjermen i frierprogrammet.

Forgiftning
I februar avslørte paret til People Magazine at paret ventet sitt første barn, og nå forteller Sutter-familien om den tøffe tiden graviditeten førte med seg i siste utgave av US Weekly.

Etter ha ha forsøkt å bli gravide i to år var gleden stor da Trista endelig ble gravid i slutten av 2006, men mot slutten av graviditeten oppsto det store problemer, forteller paret i bladet.

Legen fant protein i urinen hennes og testet henne for svangerskapsforgiftning, en tilstand som kan være dødelig og som vanligvis oppstår mot slutten av en graviditet.

- Jeg var fryktelig kvalm og hadde mye smerter, forteller Trista.

Keisersnitt
Hun ble til slutt diagnosert med en komplisert versjon av svangerskapsforgiftning, og sto i fare for å få både anfall og havne i koma.

- Til slutt feilet leveren meg, og den eneste kuren for sykdommen er å føde babyen, så de satte i gang fødselen, forteller hun.

Det så ikke ut til å hjelpe, og tilstanden hennes ble verre, og til slutt måtte ekteparet velge å få sønnen ved keisersnitt fordi de ikke kunne vente lenger.

- Jeg visste at noe var galt da legen så så bekymret ut, sier Ryan.

Heldigvis gikk alt bra, og sønnen Maxwell Alston Sutter ble født 26. juli 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere