En omfattende incestsak har rystet USA denne uken. 77 år gamle Burrell Edward Mohler og hans middelaldrende sønner hans skal ha gjennomført seksuelle ritualer som omfattet både voldtekt og andre seksuelle overgrep mot familieoverhodets barnebarn. Burrell skal ha vært familiens sexleder.

Ofrene ha vært fem døtre og søstre til overgrepsmennene, i tillegg til en gutt som skal være sønn av en av de tiltalte. Overgrepene skal ha vart fra 1986 til 1995 og saken rullet ikke opp før i forrige uke da en 26 år gammel kvinne oppsøkte politiet i byen Lexington og fortalte om forholdene.

Toppen av isberget
Politiet sier til CNN at de mener dette bare er toppen av isberget, og flere ofre vil melde seg, men de vil ikke gå ut med tall.

Kvinnen fortalte til politiet at hun og søstrene gravde ned glass på eiendommen med brev der de skrev detaljer om misbrukene, i håp om at en dag noen ville finne dem og komme til unnsetning. Politiet håper å finne disse brevene og bruke dem som bevis.

- Helt utrolig
- David er en av de snilleste menneskene jeg kjenner i denne byen. Det er helt utrolig, sier nabo og familievenn Bob Ramsey til CNN. Ramsey er i sjokk og vantro over det som har foregått i så mange år.

Leter etter lik
Ifølge NBC , leter nå politiet i Kansas etter minst ett lik, i tillegg til brevene, på Mohler-familiens eiendom.

- Jeg og de andre etterforskerne her tror, etter å ha sett bevisene, at det er flere ofre. Pedofile stopper ikke med det sammen, sier sheriff kerrick Alumbaugh til nyhetskanalen.