*Nettavisen* Nyheter.

Hollywood-damenes Supermann

Han har blitt observert med en rekke Hollywood-damer, men hva gjør han egentlig med dem?

(SIDE2:) Den tidligere profesjonelle danseren Teddy Bass er personlig trener for en rekke Hollywood-kjendiser.

Før han fylte 30 var han ikke spesielt opptatt av fitness-trening selv, og tanken om å skulle være personlig trener for andre var heller fjern. Nå, ti år senere, er han bokstavlig talt personlig ansvarlig for mange av Hollywoods veldreide kropper - og listen over skuespillere som flere ganger i uken får sine treningsøkter med Teddy er lang.

Eksklusiv kundekrets

Kundekretsen hans er eksklusiv – og en treningsøkt med Teddy er forbeholdt de rike og berømte, som igjen roser ham opp i skyene.

Stadig blir kjendisene observert på treningstur med Teddy eller i det han geleider dem ut av Nemo gym i West Hollywood. Den seneste tiden har både Cameron Diaz og Demi Moore blitt hyppig fotografert med Teddy - Cameron smiler og vinker alltid til paparazzi-linsene mens Demi gjør alt hun kan for å unngå å bli fotografert.

Andre kjente navn på Teddys kundeliste inkluderer Kimberly Stewart, Lucy Lui, Christina Applegate, Nicole Richie, Paris Hilton og Kate Hudson.

Optimist

Selv har Teddy en ydmyk holdning til det han jobber med og det er kanskje i seg selv nøkkelen til hans popularitet:

- Hver morgen våkner jeg og føler stor takknemlighet for at jeg får jobbe med mennesker jeg respekterer og som jeg liker å tilbringe tid med. Jeg streber alltid etter å bli bedre og oppnå mer - både i treningssammenheng og i livet generelt.

Se bilder av de glade treningsdamene under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.