RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Asle Bentzen/SIDE2

Hollywood inntok Bergen

Sist oppdatert:
Kjendis-basketballaget Hollywood Knights inntok onsdag Bergen, og det var stort opstyr da de unge vakre møtte pressen mellom de sju fjell.

(SIDE2): Paula Trickey fra TV-serien «Pacific Blue» og Nick Carter fra Backstreet Boys er blant kjendisene som gjester Bergen denne uken, men Carter holdt seg unna pressekonferansen på Hotel Norge onsdag ettermiddag.

Eneste dame på laget
- Jeg har en følelse av at nordmennene kommer til å vinne kampen. Men det er jo en god sak og det blir veldig moro, sier Paula Trickey til side2.

  • Bildene ser du nederst i artikkelen.

Hun er eneste kvinnelige innslag i spillerstallen til Hollywood Knights, og regner ikke med å bli hovedpersonen mellom kurvene i Haukelandshallen.

- Jeg får aldri spille likevel. Men jeg er med og løfter spiriten deres, sier hun.

Trickey spiller rollen som Cory McNamara i sykkelpolitiet i serien «Pacific Blue». Hun skryter oppskriftsmessig av Bergen, og sier at hun har rukket å få se seg om før pressen ble introdusert for stjernene.

- Jeg elsker Bergen, i hvert fall det jeg har sett av den. Dere har en flott arkitektur, som dere må ta vare på, sier tv-stjernen.

Hva skjer i «Prison Break»?
Lørdag skal Hollywood Knights møte Bergen Vikings i en oppvisningskamp. Inntektene fra arrangementet går til Fortidsminneforeningen i Bergen og til Den Norske Kreftforening.

For øvrig var det et muntert og avslappet stjernegalleri som møtte journalister i Bergen. Da det var lite spørsmål fra den fjerde statsmakts representanter, tok Nana Gbewonyo fra filmen «Coach Carter» ordet:

- Jeg vil gjerne vite hva som skjer i neste episode av «Prison Break», sa den 26-årige skuespilleren.

Shane West fra serien «Akutten» svarte knusktørt:

- De bryter seg ut.

De neste dagene skal stjernene fra Hollywood se seg om i Bergen, skrive autografer, være på VIP-party og ikke minst skal de spille basket lørdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere