RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hollywood-par som holder

Sist oppdatert:
Mens de fleste kjendisparene sliter for å holde romansen i livet, er det noen som har funnet nøkkelen til et langt og lykkelig liv.

(SIDE2): Det er ikke mange par som holder i Hollywood, men noen greier likevel å takle presset og lever lykkelige alle sine dager. Her er noen av forholdene som har vart lengst.

Finn DIN perfekte match her.
Se bildekarusell nederst i saken.

Kurt Russel og Goldie Hawn
Kurt Russel og Goldie Hawn møtte hverandre under innspillingen av filmen Swing Shift i 1984 og paret har vært sammen siden. Goldie Hawn har to mislykkede ekteskap bak seg og begge har barn fra tidligere forhold. Sammen har de sønnen Wyatt.

Michael J. Fox og Tracy Pollan
De spilte sammen i Family Ties i 1985, men det var ikke før de møttes på sette av filmen Bright Lights, Big City de begynte å date. De giftet seg i 1988 og har i dag 3 barn sammen.

Paul Newman og Joanne Woodward
Kanskje det lengste ekteskapet i Hoolywoods historie. Newman og Woodward giftet seg i 1958 og har vært gift siden. Paret møtte hverandre under innspillingen av The Long, Hot Summer og har 3 barn sammen.

John Travolta og Kelly Preston
Travolta og Preston møtte hverandre i 1988 under innpillingen av The Expert. De har giftet seg to ganger da det første ekteskapet ikke var gyldig. De har to barn sammen.

Kevin Bacon og Kyra Sedgwick
Dette paret møtte hverandre under innspillingen av TV dramaet Lemon Sky. De har nå vært gift i 18 år og har to barn sammen.

Susan Saradon og Tim Robbins
De spilte elskere i filmen Bull Durham fra 1988. Tross aldersforskjellen har deres romanse vart i 19 år og de har to barn sammen.

Oprah Winfrey og Stedman Graham
Winfrey og Graham har vært sammen i over 20 år. Selv om de ikke er gift har de holdt sammen gode og onde dager.

Tom Hanks og Rita Wilson
Disse to har vært gift i 19 år. De møtte hverandre første gang under innspillingen av Bosom Buddies i 1981, men romansen tok ikke av før mange år senere i forbindelse med filmen Volunteers. De giftet seg i 1988 og har to sønner sammen.

David Bowie og Iman
Dette paret møtte hverandre under en middag hos felles venner i 1991. De forlovet seg året etter og i 1992 giftet paret seg. Åtter år senere fikk de datteren Alexandria.

Sting og Trudi Styler
Sting og Styler var sammen i 10 år før de i 1992 giftet seg. Paret har i dag fire barn sammen.

Finn din drømmepartner på TV 2 Match. Klikk her.

(Kilde: iVillage.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere