RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hollywood-skuespiller boikotter nettjournalister

Sist oppdatert:
Russell Crowe kjemper en knallhard kamp mot det han mener er ryktespredning og løgner i mediene. Nå boikotter han internettjournalister.

Hollywood-kjendis Russell Crowe har forbudt nettjournalister på pressekonferansene han holder.

Han er i øyeblikket opptatt med å drive PR-arbeid for sin nyeste film "Master and Commander: The Far Side of the World", men har ingen intensjoner om å slippe til digitale journalister til en førstehånds prat og intervjuer.

Det skriver PeopleNews som selv er en kjendispublikasjon på nettet.

Han skal visstnok anse nettmediene til å være en av de hovedskyldige i den bøllete imagen han har fått, blant annet gjennom rapporter om at han jevnlig går amok på utesteder og andre offentlige plasser. Crowe skal de siste fem årene blant annet ha havnet i håndgemeng med en BBC-produsent og popartisten Moby, i tillegg til endel andre hendelser som har fått store oppslag både på nettet og i andre medier.

Ifølge PeopleNews skal den new zealandske Hollywood-skuespilleren i tillegg ha krevd at reportere som faktisk får lov å slippe til på pressekonferansene, underskriver på at de ikke vil legge noe av stoffet ut på Internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere