RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hollywoodglamour på catwalken

Sist oppdatert:
Armani Prive høst-vinter kolleksjon vekker assosiasjoner til old school Hollywoodglamour.

(SIDE2): Ifølge Armani skal designen for høst-vinter være i tonene grå, svart, hvitt og nude. Lukseriøse stoffer og lekkert tilbehør satt tonen for showet. Rita Hayworth, Marylin Monroe og Lauren Bacall synes å være noe av inspirasjonen for designeren denne høsten.

Se hele visningen her (gratis video)

Alt er i designen
Armani vet å kle kvinner. Kvinnene kan være alt fra kongelig til kvinnen som ønsker et snev av luksus i hverdagen. På første rad satt en herlig blanding av kongelige og misforståtte popsangere for å nyte visningen. Nytt av året er blandingen av old school Hollywoodglamour og kontrasten med skarpe snitt. Designeren skaper tidløse plagg du kan ha i skapet i mange år fremover.

Eksklusivt tilbehør
Designeren viser med denne visningen at i hans tilfelle er «less» faktisk «more». Armani blander lukseriøse elementer som pytonskinn, mink og sateng. Modellene viste aftenkjoler i silke med mink drapert over skuldrene. Pillehatter som vi ikke har sett siden Jackie Kennedys tid, satte klasse over antrekkene. Visningen bringer tilbake minner om Hollywoods glamourøse storhetstid da kvinner som Elisabeth Taylor, Rita Hayworth og Sophia Loren regjerte i filmbyen.

Kjendiser
Flere kongelige og andre kjendiser hadde tatt turen for å se showet. Lady Helen Taylor og Lady Gabriella Windsor var noen av de celebre gjestene. Som motstykke var rockedronningen Cher, som også var svært så begeistret for kolleksjonen.

Les om mer mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere