*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods bestekompiser

Det er ikke bare jentene som har bestevenner.

(SIDE2): Gutta er vel så opptatt av kompisene sine.

Vi har også sett på jentene som holder sammen. Les saken her.

Her ser du gutta som holder sammen.

SE BILDER UNDER:

Ben Affleck og Matt Damon
De har vokst opp sammen, spilt sammen, laget film sammen og vunnet Oscar sammen. Det er vel også stor sannsynlighet for at de er hverandres beste venner. Ryktene sier at Damon hadde så stor innvirkning på Affleck at han sørget for at det ble slutt mellom han og Jennifer Lopez. Nå er de begge godt etablert, men ikke med hverandre altså.

George Clooney og Brad Pitt
To av verdens mest sexy karer ble gode venner under innspillingen av «Ocean's Eleven», og Pitt har vært på beøk på Clooney's italienske villa opptil flere ganger. Etter at han tok med seg ekskona Jennifer Aniston sa de at de kunne tenke seg å flytte til Italia og få barn der. Slik ble det ikke, men Pitt og Clooney er fremdeles gode venner. De liker å kjøre «practical jokes» på hverandre, og Pitt ga for eksempel beskjed om at alle på settet skulle kalle Clooney «Mr. Ocean».

Leonardo DiCaprio og Tobey Maguire
De møttes på en audition som barn, og har vært bestevenner siden. Begge har fantastiske karrierer, og har nabovillaer i Beverly Hills. Men skal de virkelig ha det gøy drar de enten på fest eller basketball-kamper sammen. Selv om de har kjempet om flere av de samme rollene (for eksempel Spiderman) og kjærester har kommet og gått, ser det altså ut til at alt er fryd og gammen mellom disse kompisene.

Heath Ledger og Jake Gyllenhaal
De følte kanskje en trang til å bli gode venner, etter å ha klint på film i intense «Brokeback Mountain». Uansett ble de så gode venner at Jake er gudfaren til Heaths datter Matilda, som han har med Michelle Williams (som spilte kona han var utro mot i filmen). Nå holder de på med forskjellige prosjekter, men begge håper å kunne jobbe med hverandre igjen.

Tom Cruise og Jamie Foxx
Cruise og Foxx møttes da de spilte inn «Collateral» og ble gode venner siden. Da Suri ble født ,fikk hun en stor gavepakke av den Oscar-vinnende skuespilleren, og Cruise har sagt at han håper Foxx og rapperen Kanye West kan være Suris «onkler». Nok en gang går Cruise bittelitt lengre enn andre ville gjort, men det ser ut til at Foxx liker ham for det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.