*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods heldigste menn

Du har aldri hørt om dem, likevel er de ofte på Hollywoods røde løpere.

01.04.08 11:08

(SIDE2): Disse mennene er sammen med noen av de heteste stjernene, uten å være spesielt suksessfulle selv.

Kanskje de har fulgt noen av disse rådene?
Fasiten: hva jenter vil høre - og IKKE høre
Finn drømmedama på butikken
Rike damer søker «boytoys»
De beste datingtipsene
Her får du garantert date

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Her er uansett AskMens topp-ti-liste over verdens heldigste karer.

10. Eric Calvo
Kapret: Jamie Pressly

Han har livnært seg som DJ og programleder for det latinamerikanske showet «The Drop». Forloveden hans har vært modell, spiller i «My Name Is Earl» og figurerer stadig på lister over verdens mest sexy kvinner. De to traff hverandre for ni år siden, og fikk i fjor sønnen Dezi. Mens hun nå blir tildelt titler som «mest sexy mamma» funderer paparazziene på hvorvidt Eric er hennes livvakt, assistent eller boy toy.

9. Ross McCall
Kapret: Jennifer Love Hewitt

Etter diverse småroller, i for eksempel «CSI: NY», «Band of Brothers» og som voice-over på TV-spill, skjøt Ross virkelig gullfuglen da han fikk spille i serien «Ghost Whisperer». Hovedrolleinnehaveren er ingen ringere enn Jennifer Love Hewitt, som ble så sjarmert av hans skotske aksent at hun rett og slett forlovet seg med ham. Nå blir de observert hånd i hånd på luksusferier på Hawaii.

8. Demancio Castellon
Kapret: Nelly Furtado

Nelly Furtado hadde et knallår i fjor, og har jobbet med kjekkaser som Justin Timberlake og Pharell. Likevel var det lydteknikeren «Demo» som kapret hennes hjerte, da de jobbet sammen på albumet «Loose». Først kom forlovelsen, og nylig annonserte Nelly at hun er gravid.

7. Hayes MacArthur
Kapret: Ali Larter

Stand-up komikeren Hayes har opptrådt på MADtv og spilt i Disneyfilmen «The Game Plan». Likevel er det møtet med «Heroes»-stjernen Ali Larter som forandret livet hans. De to forlovet seg i desember 2007, og han kan le hele veien til banken.

6. Nick Cokas
Kapret: Katharine McPhee

42 år gamle Cokas er skuespiller og eier et lite produksjonsselskap. I 2005 traff han 18 år yngre Katharine da de skulle spille i samme stykke. Han overtalte henne til å delta i «American Idol» og har neppe angret. Hun har siden gitt ut plate, sunget Marion Ravn-låta «It's all coming back to me now» med Meat Loaf og fått flere filmroller. Med andre ord, hun er en gullgruve.

5. Brian Austin Green
Kapret: Megan Fox

For ti år siden var han alle tenåringsjenters drøm som David i «Beverly Hills 90210». Men i en alder av 35 har det tatt lang tid for Green å komme seg tilbake i rampelyset. Etter diverse B-filmer og opptredener i «CSI» og den kortlevende serien «Freddie» fikk han en rolle i «Terminator: The Sarah Connor Chronicles» og flaksen snudde. Nå er han forlovet med en av Hollywoods absolutt heteste nykommere; 22 år gamle Megan Fox.

4. Jordan Bratman
Kapret: Christina Aguilera

Musikkprodusenten kom inn i Christina Aguileras liv under hennes drrrty periode, da hun gikk rundt i skinnbukser og bikinitopp. Plutselig endret alt seg, og Christina omfavnet sin glamorøse side og ga ut mer jazzinspirerte og delikate «Back To Basics» i 2006, noe Bratman får noe av æren for. Siden har de giftet seg, innført «nakne søndager» og fikk for noen måneder siden sønnen Max.

3. Cash Warren
Kapret: Jessica Alba

For Jessica Alba er tydeligvis verken utdanning, karriere eller formue viktig i jakten på drømmemannen. Hennes utkårede jobbet som assistent på settet til «The Fantastic Four», der hun hadde hovedrollen. Etter en litt turbulent start ble det kjent at de to venter barn til sommeren, og skal gifte seg. Warren har dessuten startet en produksjonsselskap med bestevennen fra high school, NBA-stjernen Baron Davis.

2. Jamie Mazur
Kapret: Alessandra Ambrosio

Ambrosio er en av verdens mest suksessfulle modeller, med kampanjer for blant andre Armani og Victoria's Secret bak seg. Mazur driver et selskap som selger designerjeans på salg på forskjellige universiteter og collages. Det litt usannsynlige paret er tydeligvis svært lykkelige, spesielt nå som det ble kjent at de venter barn. Han er, med andre ord, en heldiggris.

1. Josh Kelley
Kapret: Katherine Heigl

Selv om han i USA er en relativt kjent musiker er han i resten av verden kjent som «han som er gift med hun fra Grey's Anatomy». De traff hverandre på innspillingen av hans musikkvideo i 2005, forlovet seg i 2006 og giftet seg lille julaften 2007. Hun gjør stor suksess som både Izzie i den populære legeserien, og i diverse romantiske komedier som «Knocked Up» og «27 Dresses». Han utnytter dette bitte litt, for eksempel med dedikasjonen «Hey Katie» på sitt nyeste album.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag