RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hollywoods hippeste nattklubb

Er du i Los Angeles bør du legge turen innom det som blir kalt byens hippeste nattklubb, the Viper Room.

The Viper Room eies av ingen ringere enn Johnny Depp. Den rocka nattklubben ble kjent over hele verden da skuespilleren River Phoenix falt om og døde rett utenfor døren i 1993.

Og det er flust med skandaler som har utspilt seg der gjennom årenes løp. For eksempel ble klubben saksøkt av en paprazzi i 1996. Han tok bilder av Mick Jagger i et intimt øyeblikk med Uma Thurman inne på klubben og fikk senere røff behandling av Jaggers livvakt. Han fikk også filmen, som han hevdet var verd flere millioner, ødelagt.

Samme året banket Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee opp en fotograf utenfor the

Viper Room og endte opp med fengselsstraff.

Stjernespekket
Det er mange grunner for å avlegge denne klubben en liten visitt. For det første er interiøret stilig art deco. For det andre er det ofte uannonserte konserter med kjente band der (Counting Crows, Oasis og the Wallflowers har alle jammet på scenen). Og for det tredje består en stor del av klientellet av stjerner.

Bare hør her: Gwen Stefani, Cameron Diaz, Christina Aguilera og Alicia Silverstone er hyppige gjester der. Under Johnny Cash-konserten var Sean Penn, Tom Petty, Juliette Lewis, Dwight Yokam og Johnny Depp blant publikummerne.

Bruce Springsteen, Billy Corgan, Matchbox 20, Green Day, Billy Idol, Sheryl Crow, The Kult, The Knack, the Red Hot Chili Peppers, Everclear, Run-D.M.C.,Deus, The Black Crowes, Iggy Pop, og Lenny Kravitz har alle opptrådt der inne.

The Viper Room ligger i 8852 Sunset Boulevard. Det er ofte lange køer, så nettstedet seeing-stars.com anbefaler å møte opp lklokken ni for å komme inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere