*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods mest sexy menn

Hvem tror du topper listen?

12.03.08 22:46

(SIDE2): Hollywood består av en rekke kjekkaser.

Les:De mest sexy kvinnene

Magasinet AOL har kåret de mannlige kjendisene med de mest sexy kroppene og vi serverer deg listen.

Stor bildespesial nederst i artikkelen

1. Will Smith
Han har sterke armer og muskuløs mage. Han holder seg i form ved løping og han skal visstnok gjøre mye av det.

2. Patrick Dempsey
Dempsey trente tidligere med det oympiske skilaget, og han hadde gode ferdigheter innen utforkjøring. Han må holde seg i form på grunn av av sin forkjærlighet for bilkjøring, og det gjør han ved å blant annet løpe og sykle utendørs.

3. Matthew McConaughey
Det virker ikke som McConaughey gjør annet enn å trene utendørs. Bilder av kjekkasen med bar overkropp florerer. Nå ryktes om at han har begynt med en ny treningsform for å holde seg i form. Oppreist padlesurfing en surfevariasjon som gir hele kroppen trening - og det ser ut til å fungere.

4. Brad Pitt
Mange husker kanskje Brad Pitt i «Fight Club», og selv om han kanskje ikke er like muskuløs ser han fantastisk ut den dag i dag. Han har i tillegg donert 1 million dollar til «Leger uten grenser», så det virker som Pitt ikke bare er opptatt av sin egen helse.

5. Usher
Usher har fantastiske magemuskler og muskuløse armer og han jobber hardt for kroppen sin. Ryktene sier at han har bygd et treningssenter i innspillingsstudioet sitt, slik at han kan trene mellom innspillingene. I tillegg gjør han visstnok 1000 sit-ups per dag. Han passer også på å spise protein, grønnsaker og karbohydrater.

Er du enig i listen? Diskuter under!

6. David Beckham
Han er en av verdens best betalte fotballspillere og ektemannen til Posh Spice. Ryktene sier at han jogger i sanden på toppen av sin vanlige treningsrutine.

7. Matt Damon
Hans roller som Jason Bourne har gjort ham til en muskuløs mann. For å komme i form til filmene måtte han trene kickboksing, marital arts og våpentrening.

8. George Clooney
Det går rykter om at Clooney har gjennomfør plastiske operasjoner, men vekttapet skal ifølge han selv være et resultat av utallige fitnessrutiner. Visstnok bedriver han dansing, jazz og mage- og rumpe øvelser for å holde formen. I tillegg bedriver han yoga.

9. Orlando Bloom
Orlando Bloom er hektet på ekstremsport og holder seg i form med fallskjermhopping, strikkhopping, paragliding og surfing.

10. Leonardo DiCaprio
Han er på den «grønne dietten», og det ryktes også om at han er med på trapeze artist-skolen i USA. Godt holder han seg i alle fall.

11. Harrison Ford
Det var bekymring rundt Harrison Fords formnivå når han skulle spille inn en ny «Indiana Jones» film. Men, ikke bare fikk Harrison på seg det gamle kostymet, men han gjorde sine egne stunt i tillegg.

12. Kevin Eubanks
Jazz-musikeren Kevin Eubanks har blitt kjent for å være lederen av Jay Lenos «Tonight Show»-band. Han er vegetarianer og ble kåret av PETA til verdens mest sexy vegetarianer i 2007.

Er du enig i listen? Si din mening under!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.