*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods største pupper

Hollywood-stjernene sverger til silikon for å få større bryster. Men av og til kan det kanskje bli for mye av det gode? Se bilder her.

11.04.07 16:04

(SIDE2:) Store bryster er vel og bra, men det finnes eksempler på stjerner som har gått seg litt vel vill i silikonjungelen. Den avdøde pornostjernen Lolo Ferrari er forløpig dronningen av store pupper med sin 130 centimeter omfangsrike byste. Brystene veide rundt 2,8 kilo hver.

Jordan, eller Katie Price som hun egentlig heter, er også et eksempel på litt vel overdrevet byste. Hennes G-cup førte til at The Sun for en tid tilbake mente at puppene hennes må bevares fordi de er nasjonalmonumenter.

Angrer silikon
Skuespilleren og festløven Tara Reid har bittert fått erfare silikonens bivirkninger. Hun fortalte i fjor høst at hun angret på at hun forstørret puppene.

- For det første spurte jeg om å få B-cup, men det fikk jeg ikke. Han gav meg C-cup, og det var ikke det jeg ville ha i det hele tatt. Rett etter operasjonen fikk jeg kuler rundt kanten av brystvortene, men legen sa «ikke bekymre deg – det blir bedre». Men etter seks måneder ble det bare verre og verre, sier hun.

Les mer om det her: Angrer silikon og fettsuging

Naturlige bryster
Nå er det imidlertid ikke alle Hollywood-stjernene som har silikon. Scarlett Johansson og Salma Hayek er eksempler på stjerner som er brystfagre, men dog mer naturlige og litt mer anstendige enn sine silikon-glade medsøstre.

Se bildespesial under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.