*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods styggeste hår

Amerikanerne har kåret årets beste og styggeste kjendis-hårfrisyrer. Pink er blant de som ikke har grunn til å glede seg over resultatet. Se vinnerne og taperne her.

George Clooney og Julia Roberts blir hyllet av amerikanerne for håret sitt. De er kåret til kjendisene med de flotteste hårfrisyrene i Hollywood. Det er Sally Beauty CelebHead som har stått for meningsmålingen, for 11. år på rad. I syv av de siste 10 årene har Julia Roberts havnet på «pallen».

Klikk deg gjennom bildeserien nederst i artikkelen for å se kjendisenes hårfrisyrer.

I år havner Jennifer Aniston på andre plass og Jennifer Lopez på tredje plass av de kvinnelige kjendisene, mens aldrende Sean Connery havner på plassen bak George Clooney, og «Alexander»-stjernen Colin Farrell kommer på tredje plass.

En kategori som er vel så spennende, gjelder hvilke kjendiser amerikanerne mener bør bytte frisør så snart som mulig. På toppen av denne langt mindre flatterende kåringen troner sangeren Pink og filmskaperen Michael Moore. Spesialkategorien «Mannlig realitykjendis med verst hårfrisyre» vinner eiendomsmagnaten Donald Trump suverent.

De øverste plassene i hver kategori:

Kvinnelig kjendis med beste hårfrisyre

1. Julia Roberts

2. Jennifer Aniston

3. Jennifer Lopez

Mannlig kjendis med best hårfrisyre

1. George Clooney

2. Sean Connery

3. Colin Farrell

Kvinnelig kjendis med verst hårfrisyre:

1. Pink

2. Lil' Kim

3. Nicole Richie

Mannlig kjendis med verst hårfrisyre:

1. Michael Moore

2. Dr. Phil

3. Eminem

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag