*Nettavisen* Nyheter.

Hollywoods verste ekteskap

Stjernebyen Hollywood er legendarisk kjent for sine korte ekteskap. Her er de åtte verste.

29.11.06 21:50

(SIDE2): Denne uka gikk ekteskapet mellom Pamela Anderson og Kid Rock nedenom og hjem.

Og tidligere denne måneden gikk Britney Spears og Kevin Federline hver til sitt.

For i Hollywood er veien kort fra alter til skilsmisse - i stjernebyen er det få som etterlever prestens formaning om å holde sammen «i gode og onde dager»...

Access Hollywood har kikket nærmere på de korteste ekteskapene i Hollwyood. Her er listen over de åtte verste tilfellene:

Liza Minelli og David Gest
- Jeg ble slått om igjen og om igjen i hodet, sa David om konas voldsbruk til TV-programmet «Dateline NBC» i februar 2004. Ekteskapet med Liza varte i mindre enn ett år.

Jennifer Lopez og Cris Judd
De giftet seg i september 2001 - og skilte seg 10 måneder seinere. - Jeg mente det da jeg sa at jeg ville tilbringe resten av livet mitt med Jennifer, sa Cris etter skilsmissen.

Drew Barrymore og Tom Green
Paret møttes under innspillingen av den første «Charlies Angels»-filmen. Etter et stormfullt ekteskap, skilte de seg etter fire måneder.

Renee Zellweger og Kenny Chesney
Den norskættede filmstjernen giftet seg med sin Kenny på Virgin Island i mai 2005. - Jeg er veldig lykkelig! sa Renee kort tid etter bryllupet. Lykken varte ikke lenge, for etter fire måneder skilte paret seg.

Lisa Marie Presley og Nicolas Cage
Det ble regnet som årets kjendisbryllup i 2002 da datteren til Elvis slo seg sammen med superstjernen Nicolas Cage. Men ekteskapet varte bare i tre måneder.

Cher og Gregg Allman
Det gikk svært fort i svingene for paret - som separerte seg ni dager etter bryllupet. Imidlertid tok det hele to år før skilsmissen var et faktum.

Carmen Electra og Dennis Rodman
Sexbomben Carmen og NBA-stjernen Dennis virket svært lykkelige da de giftet seg. - Jeg elsker barn, og jeg vet at han gjør det også. Så vi blir nok foreldre snart, strålte Carmen. Den gang ei - ni dager seinere var ekteskapet over.

Britney Spears og Jason Alexander
Kanskje tidenes mest kjente stjernebryllup fant sted i Las Vegas. Ekteskapet varte i kun 55 timer før det ble annulert! Rekord?

Les mer om de ferskeste kjendis-skilsmissene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag