Hollywoods yngste designer

Foto: (Alloverpress)

Suri Cruise går i mammas fotspor.

(SIDE2): Datteren til Tom Cruise og Katie Holmes har allerede høstet oppmerksomhet for sin stil. Suri Cruise stiller ofte i trendy antrekk, og hun blir til stadighet omtalt som den yngste trendsetteren i Hollywood.

Se bilder av søte Suri nederst i bildekarusellen nederst i saken!

I sine høyhælte sko, og sukkersøte kjoler har fireåringen høstet både kritikk og lovord for det hun har på seg. Spesielt har Suris høyhælte sko skapt debatt, og det har blitt stilt spørsmålstegn for hvorvidt det er sunt for små barn å gå med høye hæler.

Spesielle antrekk
Men det er ikke bare de høye hælene som har skapt oppmerksomhet rundt Suri. Den unge jenta stiller ofte i spesielle antrekk, og nå har mamma Katie Holmes kommet med en forklaring på hvorfor datteren av og til har en litt uvanlig stil. Ifølge Holmes designer nemlig datteren allerede sine egne klær, og følger dermed i mammas fotspor.

Holmes har sin egen kleslinje, «Homes & Tang collection», så nå ser det altså ut til at mor og datter deler mer enn bare utseende.

Ber mamma tilpasse klærne
Ifølge en pressemelding fra kjendisnettstedet Splash tilpasser Suri sine egne klær ved å fortelle mamma at hun vil klippe av, for eksempel et erme, på klærne sine.

Det har ved flere anledninger vært svært tydelig at Suri har valgt ut flere av sine antrekk selv, for hun har dukket opp i både rosa tøfler og hareører, og nå forteller mamma Holmes at den unge jenta lenge har valgt ut klærne sine selv.

- Hun plukker ut alle sine egne klær, og det har hun gjør siden hun var et og et halvt år, forteller Holmes, og legger til at hun selv har designet klær til Suri siden hun var født.

Best kledt i Hollywood
Suri er kjent for å være en av de blest kledte barna i Hollywood, og den unge fashionistaen skal visstnok også gi mamma Holmes råd når hun kler seg for den røde løperen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER AV SØTE SURI HER:

3620 (Alle foto: Allover)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.