RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ DATE: Josh Hartnett har datet mange kjente kvinner i årenes løp - nå er han sett sammen med norske Sophia Lie.
PÅ DATE: Josh Hartnett har datet mange kjente kvinner i årenes løp - nå er han sett sammen med norske Sophia Lie. (Getty Images/Faksimile Supermodels.nl)

Hollywoodstjerne dater norsk modell

Sist oppdatert:
Josh Hartnett og norske Sophia Lie har funnet tonen.

(SIDE2): Det er Se og Hør weekend som fredag viser bilder av filmstjernen på byen i New York sammen med den norske 21 år gamle modellen, Sophia Lie.

Kjente kjærester
Josh Hartnett (31), kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «40 Days and 40 Nights», har vært linket til en rekke kjente kvinner i årenes løp. Scarlett Johansson og Josh var kjærester en stund, og Sienna Miller skal ha vært på date med kjekkasen.

Ifølge Se og Hør har venner til den norske modellen uttalt at Sophia synes Josh er en veldig snill, grei og jordnær fyr - og at hun ikke bryr seg om kjendisstatusen hans. Men Sophia ønsker ikke kommentere forholdet til bladet.

Fashion Week
Sophia ble oppdaget for to år siden på en nattklubb i Oslo av modellspeidere og er representert av det amerikanske byrået Ford Models og det norske modellbyrået Team, skriver nettstedet Supermodels.nl.

Hun er fortsatt relativt ny i motebransjen, men har gjort fotoshoot med den berømte fotografen Gilles Bensimon for Elle og for brasilianske Vogue.

Sophia bor nå i New York og har hatt oppdrag under moteuken både i New York og på Oslo Fashion Week.

Side2 Match: Finn din drømmejente!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere