RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Åserud, Lise

Holmen scorte to på ett minutt

Sist oppdatert:
Odd utliknet på vanvittig frispark, men Kim Holmen slo grusomt tilbake.

Se kampen direkte på FXT.

90. Slutt.

90. Jo Tessem skyter langt over fra femten meter.

90. Tre minutter lagt til.

79. Kim Holmen gjør alt på egen hånd. Først lager han 2-1 på et innlegg fra venstre, deretter kjemper han inn 3-1 i kamp med Steffen Hagen. Endelig scorer unggutten!

77. Odd utlikner ved Fredrik Gulsvik på en vanvittig måte. Frisparket er nærmere 30 meter fra Gustafsson. Men hvor lenge er Gulsvik i paradis?

74. Odd mer med i kampen nå. Har hatt et par fine avslutninger.

63. Ganske kjedelig på Ullevål stadion nå. Lagene kjemper en stillingskrig, og det skorter kraftig på presisjonen hos begge lag.

55. Fernando de Ornelas får nok ikke sove i natt. Han blir helt frispilt, runder Gustafsson og har bare [ trille ballen inn. Men på uforklarlig vis skrur han ballen milevis over.

54. Hoff skyter fra rundt 20 meter, men hårfint utenfor høyre stolpe. Lyn har full kontroll på hjemmebane

51. Kim Holmen er alene med Odd-keeper Jarstein. Holmen prøver seg med utsida av foten, men skyter over. Der skal du score.

46. Andre omgang er i gang. Berntsen går ut for Mats Dahm.

Første omgang var et fyrverkeri - de første 25. Det er Tomasz Sokolowski som så langt er matchens store profil, også han som scoret i kampens første minutt. Odd har slitt de siste åtte kampene, og det er lite som tyder på at denne kampen blir noe annerledes. de ornelas har slitt mot Berntsen og Sigurdsson, og Oddrane mangler presisjon i spillet.

45. Pause

38. Sokolowski er aktiv i dag. Han legger inn fra høyre til en Espen Hoff som ikke akkurat er noen luftens baron. Ballen går ufarlig til høyre for mål.

37. Stillingskrig nå.

32. Soko igjen, hans fjerde avslutning i kveld. Espen Hoff spiller inn til Soko i midten. I kamp med to Odd-forsvarere setter han ballen utenfor. Men Soko er i storform!

30. Lyn eier denne kampen hjemme på Ullevål Stadion. Odd er gode med ballen en stund, men det svikter i siste leddet.

27. Jo Tessem skyter fra 16 meter, men ballen går hårfint utenfor venstre hjørnet.

25. Soko nær mål nummer to. Han skyter, men ballen treffer en Odd-forsvarer og lurer Jarstein i Odd-målet. Bare såvidt han får reddet til corner.

20. Espen Hoff blir kjørt ned av Svindal Larsen. Mange tøffe dueller så langt, og det ser ut som Tommy har noe å hevne.

18. Stensaas får seg en skikkelig karamell ved midtstreken. Espen Ruud sklir inn og feller Stensaas. Gult kort til Ruud.

15. Merkelig situasjon. Lyn er nære scoring etter Stensaas-frispark. Tommy Berntsen blir lagt ned, men sklir ballen i stolpen. Odd-forsvaret får klarert, men dommer blåser mot Lyn.

12. Gislason feier grovt ned Tommy Svindal Larsen ved midtstreken. Er de ute etter midtbanegeneralen?

6. Tessem skyter fra anslagsvis 25 meter, skrått fra venstre. Jarstein skjermer ballen ut.

1. Soko setter ballen i nota etter 51 sekunder! Ifølge TV2s kommentator baklengs nummer 250 for Odd i Eliteserien. Hoff skyter fra venstrekanten, Jarstein mister ballen, og Soko plukker opp ballen i feltet. Ferdig scora.

1: Kampen er i gang.

(iOslo.no) Lyn møter Odd hjemme på et forblåst og regntungt Ullevål. Det er knyttet en viss usikkerhet til trener Henning Bergs laguttak. Tommy Berntsen har vært langtidsskadd, og Edu fikk en lårskade tjue minutter ut i første serierunde.

Sportslig leder Torgeir Bjarmann var svært hemmelighetsfull på telefonen.

- Hvordan er skadesituasjonen i dag?

- Den er vel bra... Det kommer ikke noe offisielt lag før halv fem, skynder han seg med å legge til.

- Det er vel i realiteten bare to skader Lyn-publikumet er opptatt av. Tommy Berntsen og Edu, spiller de i dag?

- Det kan godt bli endringer i lagoppstillingen. VI sier ikke noe før halv fem, sa Bjarmann.

Da lagoppstillingen kom 16.52 ble det klart at Bjarmann ville holde tett om midtforsvaret. Edu er fortsatt ute med skade, men Tommy Berntsen er tilbake for fullt. En kraftig styrking av Lyns midtforsvar.

- Skal rette opp skuta
Før dagens match har Lyn tre poeng, kapret med festfotball mot et tafatt Sandefjord-lag første serierunde. Forrige helg skar det seg mot Fredrikstad.

- Vi har hatt en bra treningsuke, og skal rette opp skuta etter sist. Vi regner med å revansjere oss i dag. Vi begynte sesongen bra på hjemmebane, og vi skal bli mye bedre hjemme enn i fjor.

- Vanskelig å møte Odd
Motstander Odd har så langt ikke tatt noen poeng i Eliteserien. Akkurat det bekymrer Bjarmann.

- Det er alltid vanskelig å møte lag som ikke har poeng ennå. Odd er veldig spillende, så om de først får ballen til å gå kan det bli vanskelig. Men de har slitt i starten, så det er et lag vi bør slå, sier han.

- Hva kan vi vente fra Lyn i dag?

- Vi skal gi publikum en god opplevelse, og så skal vi krydre med noen scoringer.

Slik spiller Lyn (4–4–2):Eddie Gustafsson, Lars Kristian Eriksen – Indridi Sigurdsson – Tommy Berntsen – Ståle Stensaas,Tomasz Sokolowski – Stefan Gislason – Jo Tessem – Espen Hoff, Magnus Powell – Kim Holmen

Benken: Johan Dahlin, Erling Knudtzon, Dylan MacAllister, Mads Dahm, Ezekiel Bala, Bjarne Kortgaard Ingebretsen

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere