RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Homeland-stjerne skal lede Nobelkonserten

Oslo (NTB): Skuespilleren Claire Danes skal lede Nobelkonserten i Oslo Spektrum 11. desember. Hun er kanskje mest kjent for norske TV-seere som den kvinnelige CIA-agenten i spenningsserien «Homeland».

Det melder Det Norske Nobelinstitutt. Danes har en lang rekke med film- og TV-roller bak seg, og har fått både Emmy og Golden Globe for sine skuespillerprestasjoner.

- Jeg er dypt beæret over å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Det betyr svært mye for meg å støtte dette utrolig spesielle arrangementet, sier Claire Danes i en kommentar.

I år er det Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) som får prisen på grunn av sin innsats for å fjerne kjemiske våpen.

Nobels fredspriskonsert har vært arrangert siden 1994, og mange norske og internasjonale artister har opptrådt opp gjennom årene.

Det har blitt tradisjon at konserten presenteres av to internasjonale kjendiser, og dermed venter vi fortsatt på å få vite hvem som skal bli Claire Danes makker på den TV-sendte konserten. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere