RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Homerunner fra start til mål?

Mr. Fox Trot fikk det tøft fra dødens under gårdagens V65-omgang. Rasmussen-traveren måtte ta til takke med fjerde. På Klosterskogen i kveld tror Kenneth Rasmussen på revansje. Det med Homerunner i V5-finalen.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Klosterskogen.

1 Homerunner (6. løp/V5-5) innledet sin karriere i Nord-Norge, før Frode Husbyn tok over treningen tidlig i fjor. I vinter er hesten flyttet sørover til Kenneth Rasmussen. Dette var en hest som Rasmussen gledet seg til å få i trening. I debuten på Jarlsberg levde 5-åringen opp til forventningene.

- Ja, han var meget god i debuten for meg. Jeg tror vi skal få mye moro med denne hesten. Det virker til at han har tatt den starten på en fin måte, og har vært fin i trening i ettertid. 1.15,5 over full distanse er sterkt, sier kusken.

Foran dagens V5-finale på Klosterskogen travbane, må treneren innrømme at han har tro på seier. Forutsetningene er perfekte, så taktikken sier seg selv.

- Jeg tror vi forsvarer sporet, og da tror jeg vi leder fra start til mål. Sprintdistanse skal bare være en fordel. Han virker også ganske travsikker. De andre skal være gode for å slå ham i et feilfritt løp, sier en offensiv Rasmussen om hesten som eies av Anne Ingebrigtsen i Fauske.

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere