Onsdag holdt Litauens nasjonalforsamling, Seimas, et møte over internett - slik svært mange har blitt vant til i løpet av koronapandemien.

13 minutter inn i det YouTube-sendte møtet skjedde det derimot noe litt uvanlig. En mann som LRT (Litauens svar på NRK) omtaler som «naken», dukket opp bak parlamentarikeren Petras Gražulis.

Se videomøte-tabben øverst i saken!

Ifølge LRT er Gražulis et «notorisk anti-LHBT-parlamentsmedlem», blant annet kjent for å ha protestert mot Pride-arrangementer i hovedstaden Vilnius.

Leder for parlamentet, Vytautas Juozapaitis, sier til allmennkringkasteren at det ikke er bra at andre mennesker er til stede under slike parlamentsmøter - de kan nemlig utgjøre en fare for politikernes integritet:

– Uten tvil kan andre mennesker påvirke avgjørelsene fra parlamentarikerne, sier Juozapaitis.

Les også: Adolf Hitler vant valget i Namibia

Han legger til at han selv ikke la merke til mannen det har blitt snakk om i ettertid.

– Det er et spørsmål om hvorfor de er halvnakne i arbeidstiden. Selvfølgelig kan du si at det er en persons privatliv, men han kobler seg til et Seimas-møte, sier han.

Les også: Metall-monolitter skapte forundring på hver sin side av kloden - nå er begge borte

Ifølge parlamentslederen kan det ha vært et familiemedlem som hjalp Gražulis å koble seg til møtet, da parlamentsmedlemmet opplevde tekniske problemer.

LRT har flere ganger forsøkt å få en kommentar fra Gražulis, uten hell.