RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hopp i VLCC-ratene(Ny)

Sist oppdatert:
Det skal utover ettermiddagen og kvelden mandag ha dratt seg til i VLCC-markedet, og ratene er opp omkring 25 punkter, og ligger nå over 50.000 dollar pr. dag
Nytt: Oppdatert med ny toppslutning

Ifølge en befraktningsmegler iMarkedet har snakket med mandag kveld, har VLCC-markedet gjort et hopp utover ettermiddagen og kvelden. Markedet strammet seg til over helgen, og dette har fortsatt mandag.

Ifølge megleren skal det så langt mandag kveld være gjort tre VLCC-slutninger fra den Arabiske gulf til destinasjoner i Østen på worldscale 95.

I morges opplyses det at ratene har gått ytterligere 5 ws-punkter, og Frontline skal ha sluttet VLCC'en New Circassia med 270.000 tonn fra den Arabiske Gulf til Østen på ws 100. Skipet laster 28. november. Raten tilsvarer godt over 50.000 dollar pr. dag.

iMarkedet kommer tilbake med detaljer rundt slutningene tirsdag.

Skipene skal være sluttet på ws 95, som tilsvarer noe over 50.000 dollar på en rundreise til Sør-Korea. Det er opp 20 punkter fra mandag morgen, da ratene lå på 38.000 dollar pr. dag for tilsvarende slutninger.

Frontline er opp 0,6 prosent på New York-børsen til 19,45 dollar som tilsvarer 139,75 kroner. Sluttkursen i Oslo var på 138 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere