Hopper fire år frem i tid

Endelig er det klart for mer «One Tree Hill», og hele fire år er gått siden forrige episode.

(SIDE2:) Fire år er gått siden gjengen gikk ut av videregående og forlot Tree Hill. Mye er forandret, men mye er også likt. Noen av personene vil være velkjente, andre vil være radikalt annerledes. Noen forhold er blitt sterkere, mens andre ikke engang eksisterer lengre. Hvilke begivenheter har formet livet til seriens hovedpersoner?

Ta «One Tree Hill»-testen her: Hva kan du om One Tree Hill?

Lucas har gitt ut sin første roman og jobber nå med sin andre. Han er sammen med redaktøren sin, Lindsay, og trener også sitt tidligere basketballag, svoren til å ta laget til et nytt mesterskap.

Peyton, som er i begynnelsen av en gryende musikk-karriere, elsket to ting da hun forlot high school; Lucas og musikk. Hun forlot Tree Hill for å være i praksis hos et plateselskap i Los Angeles, men kommer nå uventet tilbake. Har hun fortsatt følelser for Lucas, selv om han nå er sammen men en annen?

Suksess
Peytons beste venninne, Brooke, har fortsatt å jakte på drømmen om å bli en berømt motedesigner. Hun har fått enorm suksess med sin kleskolleksjon Clothes over Bros, men prisen har vært høy.

De unge foreldrene Nathan og Hayley har heller ikke hatt det lett, og etter en ulykke går det bare enda verre for Nathan. Hvordan har de taklet motgangen samtidig med at de er foreldre til lille Jamie?

Karrierejag
Mouth fortsetter sin jakt på en karriere innen media, men opplever det å være på lufta som halsbrekkende og vanskelig.

Det er femte sesongen som nå blir vist på TVNorge. Den hadde premiere 8. januar i USA og avsluttes der borte i mai. TV-selskapet bak suksesserien har allerede lovet at det blir enda en sesong.

«One Tree Hill» begynner på TVNorge, onsdag klokken 19.55

Se sesong 5-traileren her:

HTML EMBED
HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag