RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Homer Simpson The Simpsons
Homer Simpson The Simpsons

Hopper heller med Homer enn Bush

Sist oppdatert:
Flere briter vil hoppe i fallskjerm sammen med Homer Simpson enn med George W. Bush. Man setter ikke livet på spill med hvem som helst, mener de.

I en uhøytidelig meningsmåling for en veldedig organisasjon oppkalt etter Leonard Cheshire, en flygerhelt fra annen verdenskrig, sier 20 prosent av de spurte at de foretrekker pappa Simpson. Bare 8 prosent ville hoppe med Bush melder NTB-DPA.

Organisasjonen satte i gang undersøkelsen for å finne ut hvor risikovillige britene egentlig er. Deltakerne er også med i et lotteri, der hovedgevinsten er et fallskjermhopp, men uten selskap av Homer eller Bush.

På andreplass, to prosentpoeng bak Homer, kommer rikskjendisen Anne Robinson. Hun leder det populære spørreshowet «The Weakest Link» på britisk fjernsyn, der hun har markert seg som en myndig – for ikke å si ubarmhjertig – dame.

- Homer Simpson har kanskje ikke funnet opp kruttet, men han har et hjerte av gull. Bare latteren hans er nok til å kvalifisere ham til partnerskap under fallskjermen, sier fjernsynspsykologen Gladeana McMahon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere