*Nettavisen* Nyheter.

Hør Idol-Susanne som radioprater

Susanne tok helt av da hun fikk prøve seg som programleder på radio. Blant gjestene i studio var Trung, Maria og Margaret. Sjelden har du hørt en så gira programleder. Hør og le.

26.03.04 14:51

I tillegg til å være stjerner på TV har idoldeltakerne fått boltre seg fritt på Kanal24 i programmet «Walthers Verden». Her har de fått prøve seg både som programledere og som reportere.

- Dritartig
Susanne B. Nordbøe var en av dem som overtok programlederjobben. Hennes første intervjuobjekt var Maria fra Idol. Hun uttalte at Idol var dritartig, og ble straks korrigert av Susanne som mente «drit» var et ord som ikke egnet seg på radio.

Andre som måtte i studio og møte Susanne var Trung, Margaret, Håkon, Øystein og Roald. Her avslørte Margaret blant annet hvem hun ønsker å stå på en scene å synge duett sammen med.

Her kan du høre Susanne som radioreporter (Mp3-fil)

- Jan Fredrik er kjempesøt
Mange mener Idols juryformann Jan Fredrik Karlsen er en av Norges slemmeste menn. Men for noen er han den store helten.

De som kanskje har mest til overs for Jan Fredrik er noen ti år gamle autografjegere fra Høyenhall skole. Dersom du synes Idols juryformann er en skremmende person bør du helt klart høre hva disse jentene mener om han.

Her kan du høre barns mening om Jan Fredrik (NB! Stor humor og MP3-fil)

Flere Idolklipp kan du høre på Walthers Verden som sendes på Kanal24 hverdager fra klokken 12-15.

Besøk også:
Kanal24s Idolsider
De offisielle Idolsidene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.