RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horer: - Heia, Hillary Clinton!

HEIER PÅ HILLARY: Horene ved bordellet Moonlite Bunny Ranch i Nevada, Air Force Amy (t.v) og Ava Adora håper Hillary Clinton blir USAs neste president. Sammen med resten av jentene ved bordellet har de startet kampanjen "Hookers for Hillary".
HEIER PÅ HILLARY: Horene ved bordellet Moonlite Bunny Ranch i Nevada, Air Force Amy (t.v) og Ava Adora håper Hillary Clinton blir USAs neste president. Sammen med resten av jentene ved bordellet har de startet kampanjen "Hookers for Hillary". Foto: TMZ
Sist oppdatert:
Derfor vil disse horene at Hillary Clinton skal bli USAs neste president.

Valgkampen har for lengst startet for Hillary Clinton etter at hun for en snau uke siden kunngjorde sitt kandidatur for å bli USAs neste president for Demokratene.

Valgkampen startet tirsdag med et besøk til den lille byen Le Claire i Iowa med 4000 innbyggere. Clinton ankom byen med minibussen «Scooby», som hun skal drive valgkamp fra i tiden som kommer.

- Heia, Hillary!
I mellomtiden kommer det støtte fra pikant hold,  i retning Clinton.

Tidligere denne uken lanserte horene ved det berømte bordellet Moonlite Bunny Ranch i Nevada nemlig kampanjen «Horer for Hillary Clinton».

Det lovlige bordellet, som har vært en del av HBOs TV-serie «Cathouse», høster nå oppmerksomhet i amerikanske medier.

Horene ved bordellet Moonlite Bunny Ranch i Nevada har startet kampanjen "Hookers for Hillary". Det har høstet oppmerksomhet.


Kjendisnettstedet TMZ har intervjuet flere av horene ved bordellet, og dette svarer en av dem på hvorfor de støtter presidentkandidaturet til Hillary Clinton:

- Jeg står bak enhver kvinne som blir i et forhold etter et utroskap for fortsette karrieren. Heia, Hillary Clinton! Jeg stemmer for Hillary Clinton fordi jeg har like mange problemer med eposten min som hun har, sier horen som kaller seg Air Force Amy.

Se intervjuet:


En annen hore, som kaller seg Ava Adora, svarer slik:

- Hillary har så lenge hun har sittet i senatet, kjempet for å skapet et universelt helsesystem. Det vil hun fortsette med dersom hun blir president, sier Adora.

- Hillary Clinton er regnet for å være en av de beste utenriksministrene vi har hatt noensinne.  Her på Bunny Ranch gjør vi også mye utenlandske forhandlinger. Du vet, vi møter mange utenlanske klienter fra hele verden. Jeg tror vi, akkurat som Hillary Clinton skjønner finessen og viktigheten av å kommunisere med folk fra andre kulturer, fortsetter Adora.

Se intervjuet:

 

Viktig vippestat
Det var søndag i forrige uke 67 år gamle Hillary Clinton kunngjorde sitt kanditaur. Kort tid etterpå satte hun seg på bussen for kjøre den 1.600 kilometer lange turen fra New York til Iowa.

Etter det første besøket til  Le Claire tirsdag, dro Hillary Clinton og hennes team dagen etter videre til Norwal. Dette møtet var som i Le Claire kun for spesielt inviterte, og med begrenset adgang for journalister, skriver NTB.

Iowa, som er en viktig vippestat, er den første delstaten som holder primærvalg. Da skal det stemmes over hvem som skal bli presidentkandidat for Demokratene og Republikanerne.

I valgkampvideoen sin understreker Clinton at hun vil ta et oppgjør med økonomisk ulikhet dersom hun blir president.

Les også: 18 års aldersgrense på Hillary-video

– Vanlige amerikanere trenger noen som kjemper for dem. Jeg vil være den personen, sier hun i videoen.

Det er andre gang Clinton forsøker å bli president etter at hun tapte nominasjonskampen mot Barack Obama i 2008.

Les også: USA-ekspert tror Republikanerne tar igjen Clinton

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere