*Nettavisen* Nyheter.

Hornet på veggen med Reiten-kritikk

Arbeiderpartiets syvende far i huset kritiserer Hydro-sjef Eivind Reiten for å svikte arbeidsfolkene i Årdal. Les mer her:

19.05.08 00:15

Kritikken mot Hydros generaldirektør Eivind Reiten kommer fra alle hold i Arbeiderpartiet. Partiveteran Haakon Lie fyrer av en bredside mot Reiten i dagens VG.- Det er det norske samfunnet som har bygd Hydro. Selskapet har fått tilgang til billige kraftressurser. Gutta har slitt på gulvet i Årdal og andre steder i 30-40 graders varme. Nå


vil de bare flytte kraften til Karmøy og sette gutta i Årdal på gata, sier Lie til VG.Lie er ifølge avisen svært misfornøyd med ledelsen i selskapet som er 43,8 prosent statseid.- Først bruker de 20 milliarder i Tyskland, så legger de ned to verft. Men i Quatar, som ligger på toppen av en kruttønne og ikke bryr seg med Kyoto-forpliktelsene, skal de satse 10 milliarder kroner, sier Lie.Ap-veteranen sier han setter sin lit til at Oslo Ap og leder Jan Bøhler skal vinne fram med sin kamp for mer eierstyring av Norsk Hydro og andre statseide bedrifter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag