RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horoskopenes sannhet

Sist oppdatert:
Det har snart gått en uke siden horoskopet til en tvilling, født 4.juni 1982, ble stilt her på Spray.no. Nå er tiden inne for å se hvor mye som stemte.

En tvilling skal være pratsom og opptatt av det åndelige. Vår tvilling er svært pratsom, men opptatt av det åndelige er han overhodet ikke. Og mens tvillingenes farger burde vært gul og rosa eller turkis og sølv, og tallet burde vært fem, er hans farge blå og tallet 17. Kun 1 poeng til horoskopet.

Horoskopet
Han ble spådd en lidenskapelig interesse denne uka, men har dessverre ikke opplevd dette. Han har heller ikke hatt en diskusjon han trodde var ment politisk eller intellektuelt, men som ble personlig.

I går eller i dag skulle han hatt en krangel med et familiemedlem, men da hele familien hans er i Skottland ble heller ikke den spådommen sann. Hjelp for noe han var nervøs for fikk han ikke på tirsdag, og penger har ikke vært et stort problem. Han hadde ingen heftig diskusjon med søsken eller naboer i går, men må innrømme at han kanskje hadde litt humørsvigninger på mandag. Ett poeng til spådommen!

På mandag skulle han hatt et problem han var fristet til å ignorere, og hadde han gjort det ville problemet blitt desto større. Det stemte ikke. Han følte seg absolutt ikke motivert til å delta i lokalsamfunnet, og har heller ikke vurdert å reise til Mexico eller Poerto Rico. I begynnelsen av uka skulle han bli kjent med en ny og morsom partner, men det skulle oppstått en misforståelse mellom dem i dag eller i går. Det begynte faktisk en ny og morsom person på jobben hans tidlig i uka, men fortsatt har det ikke oppstått noen misforståelse.

Ingen venner var sjalu på ham på mandag, og han har ikke hatt hell med noen av tallene han fikk servert som lykketall. Men hvis tallene dukker opp på lottotrekningen i morgen vil han nok bli svært bitter. Jobben har ikke bydd på nye muligheter, og han har ikke fått noen hyggelig overraskelse. Men en fin uke, nei, det har han ikke hatt, akkurat som det ble spådd. Forbausende nok har han ikke tatt noen tur til Kina i løpet av uka.

Av de 22 spådommene, viste altså bare fire av dem seg å stemme.

Kan man egentlig stole på horoskoper? Ifølge pendulumet kan man i alle fall det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere