*Nettavisen* Nyheter.

Høstens røde mote-tråd

Klar for storinnkjøp til høstgarderoben? Her får du høstens viktigste motetips fra de store stjernedesignerne.

BILDESPESIAL: Hot for menn høsten 2006.
(SIDE2): Det er ikke alltid like lett å følge med på motene, men nå vil Side2 guide deg gjennom en moteriktig høst. Skal du kjøpe bare ett eller to nye plagg i vinter, anbefaler vi deg plagg i rødt eller burgunder. De røde tonene går igjen hos designerne Dolce & Gabbana, John Richmond og Burberry.

Se også kvinnenes heteste mote fra catwalken

Burberry Prorsum
Det er deilig å se at motebildet har gått litt bort fra den rosa og lilla trenden. I høst dukker det opp nye farger som rødt, burgunder og grønt. Burberry hiver seg på trenden med burgunderfarget innslag. Skjerf, vesker og hansker er blant motehusets viktigste tilbehør. Buksene skal være smale.

Dolce & Gabbana
Stjernedesignerne holder seg fortsatt til uniformsmoten. Fargene går i beige, sort og rødt. Den korte smokingjakken har også fått sin plass på catwalken.

DSquared
De kanadiske designerne går for en elegant adelsmote, med flosshatter og ridderinspirerte antrekk. Tversover-sløyfer gir den riktige spissen på antrekkene.

Emporio Armani
Kontraster i sort og hvitt er gjeldende for Emporio Armani. Et lite snev av rock blander seg inn i de enkle antrekkene.

Gianfranco Ferre
Når andre designere går for mørke farger, velger Gianfranco Ferre beige og lyse antrekk. Grå t-skjorter med store trykk i sort er et av Gianfranco Ferres innslag på catwalken.

Givenchy
Grønt er det deilige fargeinnslaget til Givenchy for høsten 2006. Fargen passer perfekt til rødhårete menn. En genser eller skjorte i grønt eller knallblått gir en mer lekende look i høstmørket.

Gucci
Rutete flanellskjorter er i vinden som aldri før. Gucci blander helst rutene med jeans. Skinnvesten er prikken over i-en, og fører oss rett tilbake til 80-tallet. Det er gøy at Gucci nå prøver å få de tidligere harry-motene tilbake.

John Richmond
Knallrødt er stikkordet for John Richmond denne høsten. Fargen er lekker både til kvinner og menn, og kan brukes både sommer og vinter. Er du vågal nok til å gå til innkjøp av en rød skinnjakke?

Louis Vuitton
Burgunder, sort og brunt er fargene som Louis Vuitton har lagt seg på denne sesongen. Antrekkene er enkle, uten detaljer og for mye tilbehør. Ett par pilotbriller eller en skulderveske er det eneste som trengs for en sexy Louis Vuitton-look.

Ralph Lauren
Den amerikanske designerens plagg er som alltid klassiske og elegante. Sorte dresser med innslag av mosegrønt og skinneffekter er det som preger Ralph Laurens catwalk.

Roberto Cavalli
Litt mer rocka og avslappet stil finner du hos Roberto Cavalli. Buksene er smale, med litt mer løse skjorter. Cavalli har også lagt sin elsk på motefargen rødt.

Valentino
En søtere catwalk får du neppe. Et forelsket par kom inn på cawalken, med en liten gutt på pappas arm. Alle helt riktig kledd i tiden. Slangeskinnsko og tettsittende cordfløyelbukser er blant herrenes moter for Valentino i høst. Motehuset går også for cowboymoten i høst.

Les flere motesaker her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag