*Nettavisen* Nyheter.

Høstens store horoskop

Foto: (Crestock.com/Privat(Montasje))

Henning Hai Lee Yang forteller deg hva du har i vente denne høsten.

06.10.09 08:32

(SIDE2): Er du nysgjerrig på hvordan høsten vil bli? Vil du endelig finne drømmepartneren, eller hvilke konsekvenser vil det få å skifte jobb?

Henning Hai Lee Yang er Norges mest kjente astrolog og spåmann, og basert på den kinesiske spåkunsten IChing har han utarbeidet et høsthoroskop for Side2s lesere. Les hans analyse av din høst, så blir du kanskje mer bevist på valgene du tar.

Vær
Du fikk hentet deg godt inn i sommer og går i gang med dine aktiviteter med stort iver. Pass på og ikke overdrive din egen kapasitet, for akkurat nå kan du lett gape over for mye og det igjen kan føre til at du blir fort utbrent.

Klikk på bildet for å forstørre.

Den siste delen av høsten vil være en fin tid til å sakke ned på farten og heller tilbringe mer tid med dine nærmeste. En i din familie trenger råd – kanskje er det du som kan rekke ut en hånd.

Videre er høsten den beste tiden for kjærlighet og romantikk, og du er i ditt beste humør. Ikke redd for være litt rampete, for du er jo sjarmerende og pågående som Vær.

Det er ikke mye som går deg imot, men du har en tendens til å bruke mer penger enn du får inn. Din økonomi blir heldigvis bare bedre, og den såkalte finanskrisen påvirker ikke deg i det hele tatt. Når det gjelder investeringer, så bør du være litt mer tilbakeholden og tenke langsiktig i tiden som kommer.

Personlig årshoroskop for Væren

Dagens horoskop for Væren

Tyr
I denne høsttiden som du har foran deg, vil du føle deg meget populær, da noen kommer til å overøse deg med komplimenter og oppmerksomhet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mye romantikk og kjærlighet ligger i luften, og det kan være snakk om en felles fremtid for deg og din utvalgte. Din partner har store forventninger når det gjelder nettopp deg. Du vil også føle at dere har en fin og forståelsesfull periode. Din kjæreste setter pris på din væremåte, og alt går slik som du vil.

Det går bra med deg på jobben, og uten at du selv behøver å anstrenge deg for mye, strømmer pengene inn. Selv om du ikke har det direkte stressende, kan arbeidstempoet virke litt høyt. Det blir opp til deg å ta kontrollen over dette. Du ser ut til å være både frisk og opplagt i høstværet, tiden blir bare hektisk og meget konstruktiv.

Personlig årshoroskop for Tyren

Dagens horoskop for Tyren

Tvilling
En avtale som har vært diskutert på jobben etter ferien, kommer til å falle svært fordelaktig ut for ditt vedkommende. Sett derfor nye oppgaver på skinner og vær mest mulig strukturert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Imidlertid må du ikke bli overarbeidet, så det kan være lurt å ta det litt med ro og passe på helsen på fritiden. Det vil komme andre tider for fest og morro.

Det er mye positiv fremgang å spore i denne høsttiden, og både i kjærlighet og arbeid blomstrer du opp. På jobben er det mye prat om endringer, men det er nok bare snakk og ingen handling foreløpig. Kanskje er det en utfordring for deg å rydde litt opp i ditt eget skap, og heller skape mer rom for kjærlighet.

Du bør allikevel sørge for å sette opp farten i saker som trenger din nærmere oppmerksomhet. Alt ser veldig lovende ut for deg nå, og hvis du er mer påpasselig med deg selv, så slipper du unna influensaen som kan herje litt i høst.

Personlig årshoroskop for Tvillingen

Dagens horoskop for Tvillingen

Kreps
Penger strømmer inn og du har hell med økonomien i disse høsttider, men husk å sette av litt

Klikk på bildet for å forstørre.

penger til tyngre regnværsdager. Stjernene sier at du kan ha hell med deg hvis du spiller litt i midten av denne perioden, men du må selvfølgelig ikke overdrive.

Videre er denne tiden fin til å utvide din bekjentskapskrets og ditt kontaktnett. Du jobber veldig iherdig og vet at du blir satt pris på av din overordnede. Det kan være snakk om forfremmelse og bedre lønn i nær fremtid, om du ikke alt har fått det. Du er en ressursperson og arbeider effektivt og denne høsten vil bli både lønnsom og meningsfull.

Du bør imidlertid ikke være så selvopptatt. Du utstråler autoritet og viljestyrke denne tiden. Klare og presise meninger baner seg fram, og du må bare si ting rett ut.

En ny romanse kan være på trappene og din lidenskapen dominerer også i kjærlighetslivet. Intellektuelt er du også godt rustet til å takle mange av livets problemer denne høsten. Det ser ut til å bli en fin tid for deg som er Kreps.

Personlig årshoroskop for Krepsen

Klikk på bildet for å forstørre.

Dagens horoskop for Krepsen

Løve
Løven besitter realistiske og nøkterne vurderinger, og du legger fram ting på en fornuftig og saklig måte. I denne høsttiden som du har foran deg, vil du ose av selvtillit og overskudd. Du har stor tiltro til deg selv, og besitter stor energi.

Dessverre vil du befinne deg i en situasjon hvor kommunikasjon mellom deg og din utvalgte preges av stridigheter. Du manipulerer med ord og blir misforstått. Nå må du finne en utvei ut av det hele. Det er viktig å se forskjell på brukbart og ubrukelig.

I denne periode vil du ha vanskelig for å konsentrere deg. Det er mye tankeflukt, og på kjærlighetsfronten preges det av svært liten grad av harmoni. Fra midten av høstperioden kan dette bli noe annerledes, for da blir du litt mer realistisk og håndfast i din væremåte. Høsten vil nok sette mye farger på deg denne gangen, men du vil allikevel få en fin høst.

Personlig årshoroskop for Løven

Klikk på bildet for å forstørre.

Dagens horoskop for Løven

Jomfru
Disse impulsive handlingene ligner ikke deg, og du lager unødig motstand mot alt og alle som du kommer borti.

Din rastløshet eksploderer og slår ut i full blomst. Du kommer med uoverveide uttalelser og har en tendens til å skyte fra hoften. Denne tendensen må du gjerne rette litt opp på før du lager bråk for deg selv.

Det kan oppstå mye konflikter i kjærlighet denne tiden. Her prøver du å bestemme alt, og en maktkamp er i derfor full gang.

Dessuten gidder du ikke å vise de riktige følelser, og mye sjalusi preger nettopp denne slitsomme tiden som du har foran deg. Vær ærlig med deg selv og mot alle du kommer bort i denne høsten, så vil alt bli mye bedre.

Personlig årshoroskop for Jomfruen

Dagens horoskop for Jomfruen

Klikk på bildet for å forstørre.

Vekt
Du hadde en del uløste konflikter etter ferien, men mange av disse skal være løst nå. Fortsatt gjenstår noen store saker, og du er hard og står på ditt. Gode hensikter hos andre finner ingen gjenklang.

Dette preger også kjærlighetsforholdet, så også her er det mye diskusjoner og uenighet. Du blir lei deg og lukker deg inne i deg selv, og det gjør det egentlig bare verre. Den siste delen av høsten får du anledning til å tine opp isen, og alt kan bli som før hvis du er villig til å satse.

Du fatter interesse for filosofiske emner og utforsker nye områder. Her er det god intellektuell vekst og det er tydelig at du er på søken etter balansegang. Etter hvert vil dette smitte over på dine synspunkter, som vil bli mer preget av toleranse og storsinn. På kjærlighetsfronten blir også stemningen bedre og du ser verdien i å ta vare på partneren fremfor å provosere vedkommende.

Personlig årshoroskop for Vekten

Klikk på bildet for å forstørre.

Dagens horoskop for Vekten


Skorpion
Nå er du virkelig vanskelig og det virker som om du er i ubalanse. Du har vanskelig for å samarbeidet, og konflikter oppstår for ofte. Du viser begrenset kontaktflate, og det hersker restriksjoner i økonomiske saker.

Ditt kjærlighetsforhold er også preget av kulde og avvisning. Du føler at du blir misforstått og satt utenfor. Dette blir en slitsom og vanskelig periode, med mindre du gjør noe med det. Kanskje klamrer du deg til romantiske og urealistiske drømmer. For tiden har du altfor mange illusjoner i kjærlighetsforhold. Nå må du stå ved ditt ansvar.

Selv om du arbeider flittig så er du fryktelig ukonsentrert, og det er det på tide å gjøre noe med nå. Du er vanskelig å være sammen med og viser ikke nok omtanke i ditt nåværende forhold. Høsttiden vil dog gi deg flere anledninger til å rette opp mange skjevheter.

Personlig årshoroskop for Skorpionen

Klikk på bildet for å forstørre.

Dagens horoskop for Skorpionen

Skytte
Du var flink til å lade opp i sommer, og denne energien har du god bruk for nå. Du er skikkelig energisk og fremtidsrettet, og klarer det utroligste og vokser i takt med utfordringer. Du viser sterk vilje og stor gjennomslagskraft.

Du kan regne med å få en belønning i den siste delen av høsten. I tillegg får du plutselig støtte fra uventet hold, og det er sikkert ikke tilfeldig. Du fortjener å få den oppbakkingen du er ute etter.

I denne tiden har også parforholdet bedre vilkår, og du finner tryggere rammer for det du gjør. Ønsker du å ta det rolig denne perioden, så kan det bli åpning for det. Selv om det stadig dukker opp nye ting, som du må forholde deg til, vil du klare deg fint.

Prøv å være litt frekk og be om det du fortjener, for hvis du vil kan du være riktig så pågående. Selv om du er litt frisk og frekk i din oppførsel, bør du ikke være egenrådig og sær. Du bør vise stor fleksibilitet, men passe på å få gjennomslag for det

Klikk på bildet for å forstørre.

som er viktig for deg.

Personlig årshoroskop for Skytten

Dagens horoskop for Skytten

Steinbukk
Du virker plutselig slapp og giddelaus nå i denne høstperioden. Her er det total mangel på arbeidsvilje. Du forsøker til og med å misbruke andres tillit eller dirigere andre mennesker på en gal måte, men med hensikt. Dette skaper konflikter og du kan komme til å tape stort på det hvis du ikke retter dette opp.

Denne høsten vil du vise dine mer radikale og uberegnelige sider. Pass deg for å ikke overvurdere dine egne muligheter og ha altfor mange urealistiske planer. Resultatene lar vente på seg, og det er lurt av deg å ta det litt mer ro. Det vil ikke være særlig tilfredsstillende for deg å måtte håndtere tusen ting på en gang.

Spontanitet og sensasjonslyst preger din hverdag litt for mye i hverdagene fremover. Mht. økonomien er du litt for raus og du kan komme til å tape

Klikk på bildet for å forstørre.

penger hvis du ikke passer på. Heldigvis gir din målrettede, om enn litt forsinkede arbeidsinnsats resultater, og høsten vil nok gi deg mange spennende utfordringer allikevel.

Personlig årshoroskop for Steinbukken

Dagens horoskop for Steinbukken

Vannmann
Du er populær blant dine nærmeste. For tiden føler du deg komfortabel i det du gjør og opplever. Din opptreden er rolig og avbalansert. Du viser en sterk interesse for filosofiske emner og liker og tenke stort. Dette kan lett føre til at du handler ubesluttsomt.

Videre kan du virke litt ukritisk, og det kan oppstå verbale stridigheter. I parforholdet er det mye usikkerhet og tilbakeholdenhet. I løpet av høsten vil du oppleve en sviktende selvtillit og du vil kanskje ikke trives i ditt eget selskap. Husk at når du har dårlig kontroll på deg selv, vil du føle at der er uorden på tilværelsen. På en forunderlig måte har du lett for å komme på kant med det

Klikk på bildet for å forstørre.

motsatte kjønn.

Intellektuelt er du inne i en alvorlig og intens periode. Du søker etter trygghet og stabilitet i parforholdet. Nå kan du endelig la fornuften råde når det gjelder kjærlighet. Du liker å ha kontroll med økonomien din, og det ser det ut til at du også har. Pass på å få den riktige rentesatsen fra din bank, og du kan derved spare mye penger.

Personlig årshoroskop for Vannmannen

Dagens horoskop for Vannmannen

Fisk
I denne tiden er du egoistisk og lite hensynsfull, og du har vanskeligheter med å finne gjenklang med dine nærmeste. Du foretrekker å være deg selv fullt og helt og er frekk i din oppførsel.

Du ønsker ikke å se andres synspunkter eller høre på hva motparten har å si. På en umoden måte prøver du å tvinge din vilje igjennom, noe som igjen kan skape store konflikter for deg.

Derimot er du mer villig til å opprette diplomatiske forbindelser når det kommer til kjærligheten. I parforholdet får du også igjen for å snakke om tingene. Du har kontroll over deg selv, og du trives i ditt eget og andres selskap. Husk at det er mye harmoni i samarbeid – og kjærlighet følger faktisk hakk i hæl. Du vil forandre deg denne høsten, og det ser ut at det er du som kommer styrket ut som en seierherre.

Personlig årshoroskop for Fisk

Dagens horoskop for Fisken

Vil du vite mer?

  • Følg med på ukeshoroskopet
  • Bestill et personlig horoskop
  • Snakk med en fremtidsanalytiker

Gå til Side2s horoskopsiden

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.