Gå til sidens hovedinnhold

Høstfest med suppe og kunst

Grefsentunet barnehage samarbeider godt med foreldrene - og omvendt - og sammen laget de denne uken i stand stor høstfest med både suppe, og kunstutstilling.

GREFSEN: – Men det aller beste med barnehagen er at det er så mange ålreite barn som går her, ihvertfall ifølge Tale og Maria, begge 5 år.

Del på Facebook

SE STOR BILDESERIE HER

Sammen med de andre ungene i barnehagen har de jobbet mye den siste tiden med diverse kunstneriske utfoldelser, både de store og de aller minste barna.

Inviterer også naboene

Og mange flotte og fargerike høstbilder og andre kunstverk kan bivåens underfesten, hvor både foreldre, søsken og ikke minst også naboene i seniorboligene på samme omårdet, er invitert.

– Vi måtte rydde også før festen. Og så har vi jo også vært med å laget suppa også da! Vi har også skjært opp grønnsaker, med en skikkelig skarpt kniv! Men det gikk veldig bra. Og så spiste vi jo noen av grønnsakene mens vi skjærte, forteller de to “bestevenninnene”.

Men flott at pengene fra kunstsalget går til Frelsesarméen da?

- Ja vi har jo nok penger vi, så det er helt greit å gi bort noe også ifølge jentene.

Det kommer mange på besøk til Grefsentunet denne onsdagen. Og ikke minst får også suppa og sconsene mye skryt av gjestene..

Bra samarbeid

FAU (Foreldrearbeidsutvalget) synes dette er et bra samarbeid.

– Vi sponser jo noe av høstfesten, og det samme med sommerfesten. En fin ordning at barna lager kunst, vi foreldrene kjøper, og så kan barna levere pengene i julegryta til Frelsesareen, forteller Kaja Taasen i utvalget.

Og leder Carolina Lundgren er også godt fornøyd med samarbeidet.

– Når barnehagen startet opp, diskuterte vi hvordan barnehagen kan samarbeide fjor diskuterte vi hvilke ting som foreldrene og barnehagen kan samarbeide om. Og da ble det blant annet bestemt at høstfestene og sommerfestene var fine anledninger, forteller Lundgren.

Grefsentunet barnehage, i Grefsenveien, er en kommunal barnehage, og åpnet i desember 2009 - med plass til 52 barn.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord